1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kotiteatterivahvarin kanssa tappelua!

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi amkea1 14.12.2015.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. amkea1

  amkea1 Member

  Liittynyt:
  26.09.2008
  Viestejä:
  36
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mörjens,

  Tuli hankittua tällainen mööbeli kuin Yamaha RX-V479.

  Kotiteatterivahvistimen halusin ja sellaisen sain, mutta... kolmen tunnin värkkäämisen jälkeenkään ei hommat toimi.

  Eli. Tarkoitus olisi käyttää masiinaa kuten sitä pitääkin eli kaikki muut mööbelit kiinni itse laitteeseen ja siitä sitten hdmi outilla telkkariin. Televisio on Philipsin 46pfl7007t/12.

  Jotenka ensimmäinen tavoite saada televisio näkymään. Eli hdmi-piuha (ainakin kirjoituksen mukaan high-speed) laitteiden välille. Vahvistimeen kohtaan out(hdpc2.2??) ja televisiossa ihan sama mihin, ohjekirjan mukaan. Arcista ei ollut tietoakaan , joten samalla sitten löin kiinni optisen kaapelin. Tämä toimi, kuva näkyi ja ääni kuului.
  Siinä sitten jatkoin värkkäilyä ja tarkoitus oli saada vahvistimen kaukosäätimestä ainut tarvittava säädin.
  Tässä tulee se ongelma. Kun source on televisiolla ja käytän vahvistimen säädintä, source vaihtuu siihen mihin sen haluan. Kun source on jossain muussa hdmi-paikassa, esim hdmi-2 (jossa sijaitsee chromecast) ja painan kaukosäätimestä TV kohtaa, äänilähtö muuttuu oikeaan, mutta kanava pomppaa hdmi-1 eikä televisio näy. Pitää siis aina television säätimestä vaihtaa source pois hdmi paikoilta, jotta se näkyy. Ja kyllä, tuli sörkittyä tuon kyseisen napin asetuksia edestakas, mutta ei. Eikä itse televisio tule miltään hdmi-paikalta läpi.

  Auttakaa nyt pöljää, ja kertokaa miten ratkaista tuo ongelma. Itseltä ei onnistunut vaikka sörkin asetuksia niin paljon, että lopussa ei äänetkään kuuluneet, ja päädyin factory resetiin :cool: Ohjekirjakin käytiin läpi mikroskoopilla ja vielä yamahan omaa asetus sovellusta play storesta tuli spämmättyä oikeen ragella.

  Ja kyllä, huomenna jätän tuon optisen pois ja otan arcin käyttöön.
  Mieleen tuli vaihtaa signaalityyppiä telkkarista ulos jnejne mutta ajattelin olla sörkkimättä enempää ennen kuin kysyn täältä. (toivon että joku täältä omistaa kyseisen vahvistinmallin)

  Vahvistimessa uusimmat päivitykset, samoin telkkarissa.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu