1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kotiteatterin kasaus 4.1?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi Tossumurhaaja 21.03.2015.

 1. Tossumurhaaja

  Tossumurhaaja Member

  Liittynyt:
  06.12.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Morjesta!

  Pitkään on pitänyt alkaa kasaamaan kotiteatteria, ihan kunnollista tai kelpoa verrattuna näihin 5.1 valmispaketteihin. Typeryyttäni ostin 58" television kaveriksi 1000e valmispaketin, joka on suoraan sanottuna aivan paska. Mitään ei voi säätää ja äänien tasapainottaminen mahdotonta. Basso on aina liian hiljaisella keskiääniin nähden ja tehoja saa nostaa kohtuuttomasti, että basso alkaa edes jotenkin leffoissa potkimaan.

  Nyt tarvitsen apua. Aion kasata 4.1 setin, koska huomasin, ettei valmispaketeissa juurikaan näitä kaiutinsäätöjä tai muitakaan ole ja keskikaiutin on suhteellisen turha.

  1600 euroa olisi budjetti ja sillä pitäisi saada etukaiuttimet, takakaiuttimet, subbari, vahvistin ja bluray-soitin. Setti tulee pelkästään leffojen katsomiseen. Tällä budjetilla ei ihmeitä saa aikaan, mutta mikä tahansa on parempi, kun nuo valmispakettien purkkikajarit ja tuhnubassot. Muutaman sata euroa voi nostaa budjettia, jos tarvitsee. Lähinnä hyvää äänentummuutta kaipaan, bassoa, joka tuo leffoihin sellaista syvyyttä. En etsi mitään mieletöntä hifistelyä, vaan perussettiä, missä on äänenvoimakkuuttakin. Kotiteatteria, joka olisi tasapainossa ja säädettävissä. Televisio on 4k 3D, joten vahvistin ja soitin pitäisi tukea näitä.

  Otan kaikki ehdotuksen kiitollisena vastaan ja jos joku jaksaa koota valmiin paketin, missä kaikki ovat yhteensopivia ja jonkinlaisten perustelut, niin olisin extrakiitollinen.
   
 2.  
 3. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143

Jaa tämä sivu