1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kotiteatteri ongelma

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi Pepez 15.04.2014.

 1. Pepez

  Pepez Member

  Liittynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Sain itselleni käyttöön kotiteatterin LG dvd receiver ht552. Kyseisessä laitteessa ei dvd soitin toimi enää kunnolla, joten käytän sitä pelkkään äänentoistoon, mutta asennettaessa tuli ongelma.
  Ainoa kaiutin mistä tulee ääntä on etu oikea. Kaikki piuhat on asennettu oikeisiin värikoodeihin (yksi piuha oli katkennut, joten toinen takakaiutin ei ole kiinni). Telkkariin systeemi on kytketty paremman puutteessa rca(kotiteatterissa)/3,5mm kuulokeliitäntä(telkkarissa) piuhalla. Ajattelin ensin sen olleen ongelma, mutta laittaessani kotiteatterin sisäisen radion sekä testimodin päälle, jälleen ainoa toimiva kaiutin on etu oikea. Onkohan mitään ajatusta miksi ainoastaan yksi kaiutin toimii ja mikään muu ei?
   
 2.  
 3. Pihlis12

  Pihlis12 Active member

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  1,312
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Oliskohan koko härpäke p*sk*na? Ymmärrettävää olisi jos ääni tulisi vain etu- tai takakaiuttimista mutta vain oikeasta etukaiuttimesta ei kuullosta mitenkään toimivalta.
   
 4. Pepez

  Pepez Member

  Liittynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Saattaa hyvinkin sitten olla nän. Ajattelin, jos ois ollu hirveellä säkällä joku typpi juttu, että se on ainoa mikä toimii. Pitää kokeilla jotain, tai sit heittää pois.
   
 5. Pepez

  Pepez Member

  Liittynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tein kokeiluja ja tuli mielenkiintoinen asia ilmi; yksi johto toimii molemmissa etukaiuttimien liitäntä paikoissa mixerissä värikoodista huolimatta, mutta muut johdot eivät. Myös muut kaiuttimet toimivat vain tällä yhdellä johdolla. Voikohan siis olla, että jokainen muu johto on rikki (ei mitään ulkoisia merkkejä), vai mennäänkö tässä voodoon puolelle.
   

Jaa tämä sivu