1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma kopiointivaikeuksia

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi wwallu 19.06.2019.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,456
    Kiitokset:
    3,663
    Pisteet:
    223
    Ostin kesäalea varten uuden 3 teran levyn, ja ajattelin kopsata sinne vähän ylimääräistä tavaraa täysiltä levyiltä. Mutta pukkasi tollasta ilmoitusta:

    upload_2019-6-19_11-0-59.

    Mikkisoftan mukaan kyseessä adoben läskisoittelijan ja windowsin roskaversioiden välinen yhteensopivuusongelma. Siis mitä hiton tekemistä sellaisella on kansion kopioinnin kanssa?

    Nakkasi samalla näytön asetuksetkin ihan miten sattuu. Jännä jutska.

    Edit: Ei kopioi mitään millekään levylle. Näytön säädöt sain kuntoon kun rumppasin ajureita varttitunnin, mutta pimeni samalla toinen kaiutin eikä tunnu heräävän henkiin sitten millään.

    Taitaa vissiin olla aika ostaa uusi kone.
     
    Viimeksi muokattu: 19.06.2019
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,410
    Kiitokset:
    890
    Pisteet:
    193
    Onko kyseessä mahdollisesti toisella käyttäjätilillä tai käyttöjärjestelmällä tallennettujen tiedostojen kopiointi? Silloin kyse voisi olla omistaja-ongelmasta eli levy tai kansio pitäisi ensin ottaa omistukseen.
     
    wwallu kiitti tästä.
  4. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,267
    Kiitokset:
    804
    Pisteet:
    123
    Eihän sillä varmaan olekaan, virhekoodi kun voi liittyä muihinkin asioihin ja ainakin jo XP ajoista lähtien. Hölmöä toki että sama koodi voi olla käytössä eri asioissa. Mutta onpahan hyvä esimerkki siitä kuinka ei kannata suin päin syöksyä tekemään johtopäätöksiä, vaan miettiä asiaa ensin.

    Ehkä emolevy on hajoamassa? jos windowsin uudelleen asennus ei auta, vaan erinäiset ongelmat jatkuu ilman mitään näkyvää ilmoitusta mistään virheestä, joku osa saattaa silloin olla hajalla.

    Ja samantien lisäys tähän kun 1pertti ehti vastaamaan välissä, niin tosiaankin kansiolla voi olla käyttöikeudet niin, että sen siirto ei onnistu. Toki jos minkään tiedoston siirto vanhoillakaan levyillä ei onnistu, voi syy hvyinkin olla muualla.
     
    wwallu kiitti tästä.
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,456
    Kiitokset:
    3,663
    Pisteet:
    223
    Kun käyttää konetta sammuksissa niin voi kopioida kaikki muut kansiot paitsi tuota yhtä. Ja jos yrittää niin sen jälkeen ei kopio enää mitään muutakaan ennen kuin sammuttaa koneen. Vähän erikoista, varsinkin kun olen sen kympilläkin joskus kopioinut ulkoiselle levylle ilman mukinoita. Vanha kansio, varmaan 98se:llä tehty, mutta en silti löydä sen omistussuhteista sen kummempaa.

    Pahasti asian vierestä, mutta paljon pahempi ongelma. Kokeilin uutta hybridimodeemia, töksytteli pari tuntia menemään kunnes dns-palvelin löi luurin korvaan. Vanha modeemi takaisin, ja tämä rakkine yllättäen pukkasi itsensä 30 hertsille. Sekä mikkisofta että nvidia väittävät kapistuksen olevan 60hz, mutta eipä noiden puheilla muutenkaan paljon merkitystä ole.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,771
    Kiitokset:
    1,196
    Pisteet:
    223
    Jos ajelis näytönohjaimen ajurit uusiksi?

    Aika outo juttu sinänsä.
     
    wwallu kiitti tästä.
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,456
    Kiitokset:
    3,663
    Pisteet:
    223
    Nvidian kanssa suurin osan tietokoneenkäyttöajasta menee ajureita asennellessa. Mauton vitsi koko firma. Vaan ei auta sekään tällä kertaa.
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,267
    Kiitokset:
    804
    Pisteet:
    123
    Koita kopioida sen kansion pelkkä sisältö uuteen kansioon.
    Verkolle on 2 vianmääritystä kympillä, se siitä tehtväpalkin kuvakkeestakin avattava ja toinen: Asetukset - Päivittäminen ja suojaus - Vianmääritys - Verkkosovitin. Uusi modeemi takaisin kiinni ja koita sitä.
     
    wwallu kiitti tästä.
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,456
    Kiitokset:
    3,663
    Pisteet:
    223
    Miksi minä en tuota itse tajunnut? Höh! Kopsasi ja poisti kiltisti kaikki tiedostot. Tyhjä kansio vaan jäi kummittelemaan. Vaan olkoon.

    Voisi kisojen jälkeen kokeilla jos viitsisi. Tuhosi viimeksi kaikki tallennukset telkkarisysteemistä, ja piti lätistä huollon kanssa tuntikausia ennen kuin sai takaisin. Ihan kiva tietysti kun antoi telian omalla testillä (mikä kylläkin taitaa olla enemmän mainos kuin testi) 120/20. Nykyinen 20/1 riittää kuitenkin normaalikäyttöön ihan yhtä hyvin, ja kun viive on pienempi niin jopa paremmin.

    Sain hertsit kuntoon. Piti poistaa näyttisajureista joku ihme usb-juttu. Sitten vielä kertaalleen ajurit uusiksi niin äänetkin kuuluu kummastakin kaiuttimesta. Arvasin kyllä nvidian ajurit tuntien että sitä kerjää verta nenukista kun pukkaa verkkokortin näyttisliitäntään.
     
  10. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,064
    Kiitokset:
    150
    Pisteet:
    93
    Adminoikeuksin, eli shift-napin takaa, chkdsk /f /r ajaen kyseiselle levylle, niin eiköhän tyhjäkin kansio saa kenkää poistoa uudelleenyritettäessä...

    T: Vesku
     
    wwallu kiitti tästä.

Jaa tämä sivu