1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Koodekin "poisto"

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi Koodausvirhe 24.04.2012.

 1. Koodausvirhe

  Koodausvirhe Member

  Liittynyt:
  27.03.2012
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei, tälläi päin kysyn välillä, kun pitäisi yksi videon pätkä lähettää kaverille työsähköpostiin, ja he eivät pääse surffaan netissä, mutta s-postin pystyvät lukemaan, ja heillä ei ole koneelle asennettu mitään divx sun muita koodekkeja, niin itselläni on mp4 muodossa se omalla koneella, niin miten saan sen muotoon, jolla hän näkee sen ihan windowsin oman koodekkien välityksellä, mikä se sitten lieneekään?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,407
  Kiitokset:
  1,082
  Pisteet:
  243
  Sinun pitää muuttaa video ensin WMV-muotoon jollakin konvertointiohjelmalla. Sellainen on esimerkiksi SUPER ja lisää löydät googlaamalla 'convert mp4 to wmv'. Ota kuitenkin huomioon, että monissa työsähköposteissa on rajoitettu sallittujen liitetiedostojen kokoa.
   
 4. Koodausvirhe

  Koodausvirhe Member

  Liittynyt:
  27.03.2012
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia. Juu, tuota kokoa juuri mietinkin, että kuinkahan sen mahtaa käydä, mutta testataan. Kiitoksia. Tuo windowsin oma movie maker taitaa tehdä aika tuhottman ison tiedoston - vaikka nyt vasta huomasin, kun silloin katsoi, niin eipä olekaan tässä, että pitäisi varmaan itse asentaa, mutta testaan tuota sun vaihtoehtoa nyt ensteks =)
   

Jaa tämä sivu