1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Koodarit: tehkääpä uusiointi vaikka fasttrackerista..

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi weapea 28.05.2016.

 1. weapea

  weapea Member

  Liittynyt:
  18.11.2007
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eipä ole tullut vastaan sellaisia trackereita TMS, joissa olisi kuvat jokaisen äänen vierellä sekä ladatessa että soitettaessa.

  eli kun haluat tehdä musaa, meet eka vaikka bassorummun kuvalla olevaan osioon, valitset sopivan äänisen bassorummun ja klikkaat sen paikoilleen, ..

  kun kaikki on paikoillaan, näyttää ohjelma musiikin soidessa soivat soittimet aina eri värillä kuin mitä sillä hetkellä EI soivat. eli näet ikäänkuin orkesterisi toiminnan siinä näytöllä raiturilla vai mikä on. näin nuoremmatkin voisivat innostua tekemään musiikkia, kun näkevät mikä soitin kyseessä, eikä tarvitse edes osata lukea..
  Hienostuneemmassa pro-ohjelmassa olisi sitten enempi tekemistä, kuten jos haluat muuttaa vaikka trumpetin ääntä, vedät sen päälle erinäköisiä lopputorvia sekä hiljentimiä (vai mitä sinne trumpetin päähän tungetaan että ääni muuttuu) ja ääni muuttuu sitä mukaa, et siis tarvitse olla mikään sekvenssi ja syntetisaattorinero että osaat tehdä musiikkia ja muuttaa musiikkisi ääniä.

  jos tällainen on, laittakaa toki kuvaa!
   
 2.  
 3. weapea

  weapea Member

  Liittynyt:
  18.11.2007
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli fast tracker on jo olemassa, tai joku muu musiikin teko ohjelma. niin eikös siihen olisi helpompaa alkaa rakennella tuollasita käyttöliittymää vain uusiksi, ettei tartte koko ohjelmaa rakentaa tyhjästä kun hyvä on jo valmiina.. ?
   
 4. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Kyllä mä kehottasin sekä nuoria että vanhempiakin menemään soittotunneilla opiskelemaan musisointia. Näin oppii soittamisen lisäksi tietämään mitä on tekemässä ja musiikinteostakin tulee mielenkiintoisempaa ja luovempaa.
   
 5. Dedbet

  Dedbet Member

  Liittynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä noita träkkereitä vieläkin käytetään laajasti, modernein ja nykyisin varmaankin eniten käytetty lienee Renoise, kannattaa tsekata se :)
   

Jaa tämä sivu