1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone sekaisin

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 27.07.2018.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Ota vasemmanpuoleinen johto irti niin pääset helpommin käsiksi kovalevyn roikkaan.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  2.  
  3. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Kuinka paljon voimaa uskaltaa tohon laittaa kun ottaa pois johtoa ja voiko emolevystä ottaa samalla kiinni koska tuntuu kun olen tosi hellästi yrittänyt ottaa niin ei toi ylempi USB johto lähe pois
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Usb-johto voi olla aika tiukassa. Emosta voi ottaa kiinni sellaisesta kohdasta missä on pelkkää levyä. En kyllä ymmärrä miten usb:n poistaminen auttaa asiassa. Näyttäisi että olisi helpointa poistaa molemmat sata-johdot aluksi.

    Kannattaa muuten painaa virtanappia sen jälkeen kun on irrottanut virtaroikan. Ja napsauttaa rystysillä lämpöpatteria.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  5. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Mitä teen nyt kun oikeanpuoleinen sata johto on irti
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Kokeilet käynnistää koneen ensin.
    Mitä näyttää?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  7. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Kone käynnistyi
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Eli käynnistyi ihan oikein Windowsiin?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  9. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Ei, käynnistyi siihen rerbot And select boot device or inser....
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Kokeile sitten käynnistysvalikosta käynnistää. Mitä käynnistysvalikossa näkyy?
    SSD rikki?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  11. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Ei käynnistynyt käynnistys valikosta
     

    Liitetyt tiedostot:

  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Käynnistä tuo intenso siitä.
    Mitä näyttää?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  13. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Ei se Intenso toiminut
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Mitä ilmoitti?
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  15. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Tätä
     

    Liitetyt tiedostot:

  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Laita Windows10 asennusmediatikku koneeseen ja käynnistä uudelleen asennus siltä.
    Tee puhdas asennus vaihtoehdolla "Mukautettu" ja poista Intenson kaikki levyosiot kohdassa, "Mihin windows asennetaan" ja ala siitä asennus suoraan.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Voiskohan olla että on bios-asetukset seonneet viimeistään eilen?
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Niin no en tiedä, mitä te biossin kanssa sekoilitte.
    Jos levyssä on yksi ainoa kiintolevy, joka sisältää käyttöjärjestelmän, niin kone käynnistyy siltä normaalisti, koska muita vaihtoehtoja ei ole.

    Tuosta pitäisi selvitä jos palauttaa biosiin default asetukset.
     
  19. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Mitä nyt teen tässä
     

    Liitetyt tiedostot:

  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Poista nuo molemmat osiot ja paina seuraava.
    Ongelmana koneessasi taitaa olla, ettö koko järjestelmäosio on hävinnyt.

    edit: koneessa on poiston jälkeen yksi varaamaton osio, johon asennus suoritetaan.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,653
    Kiitokset:
    1,113
    Pisteet:
    223
    Ehditkö lukea edellisen viestin lisäyksen?
     

Jaa tämä sivu