1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone sekaisin

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 27.07.2018.

  1. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Menenkö siis tänne boot menuun
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,991
    Kiitokset:
    1,015
    Pisteet:
    243
    Eikös tuo alin eli Intenso ole juuri SSD?

    [​IMG]
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  4. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Joo eli teen ton homman täällä voit menussa missä näkyy SSD kun sitä ei näy siellä biossiin boot asetuksissa
     
  5. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,991
    Kiitokset:
    1,015
    Pisteet:
    243
    Tuo edellisen kuvan tilanne antaa mahdollisuuden valita boot-laite kertakäyttöisesti eli sitä ei nyt haetakaan. Mites seuraavan kuvan kohta Hard Drive BBS Priorities, voisikohan sieltä valita boottaavan kiintolevyn?

    [​IMG]
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  6. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Joo sieltä sain laitettua tälleen

    Edit laiton Save chanches And exit ja nyt tuli tämä (vika kuva
     

    Liitetyt tiedostot:

  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,071
    Kiitokset:
    1,265
    Pisteet:
    223
    Kokeile uefissa noita boottausjuttuja valittuna sata Intenso ekaksi. Jostain masiinan täytyy laittaa käyttis käynnistymään.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,068
    Kiitokset:
    3,813
    Pisteet:
    223
    Pitäisi varmaan valita legacy bios jotta yrittäisi käynnistää. Tiedä sitten mistä löytyy kun ei ole tullut katseltua asrockin biosta pitkään aikaan.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,071
    Kiitokset:
    1,265
    Pisteet:
    223
    Tuo on herjaa ettei ssd:tä tunnisteta. Kokeile toisella datapiuhalla ssd:lle. Ota siksi aikaa vaikka perinteiseltä kovolta piuha lainaan.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  10. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Näinkö
     

    Liitetyt tiedostot:

  11. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Nyt jo menee liian monimutkaiseksi, ei olisi pitänyt ostaa konetta kun oon näin tyhmä
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,068
    Kiitokset:
    3,813
    Pisteet:
    223
    Windows siitä on seonnut. Eikä kukaan ole tarpeeksi viisas pärjätäkseen pc:n kanssa. Mutta miltä sulla alla oleva sivu näyttää?

    upload_2018-7-28_13-48-56.
     
  13. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
     

    Liitetyt tiedostot:

  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,068
    Kiitokset:
    3,813
    Pisteet:
    223
    Mitä tuosta alimmasta csm:stä löytyy? Vaikka pitäisi tuo käynnistyä noinkin.
     
  15. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Tätä löytyy csm:stä
     

    Liitetyt tiedostot:

  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,068
    Kiitokset:
    3,813
    Pisteet:
    223
    Näköjään vain legacy. Pistä legacy ja uefi.
     
  17. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Pystyy laittaa joko legacy tai uefin näin
    Edit voi laittaa myös do not launch
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Laitoin pelkän uefi onlyn eikä toiminu
     
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,074
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Aika sekaisin täällä näköjään koko hommassa ollaan. Kokeile käynnistysvalikosta vuorotellen käynnistää joka vaihtoehdosta, niin nähdään, onko koneessa edes toimivaa käyttöjärjestelmää.

    Ei noita bios asetuksia turhaan kannata sekoittaa, kun on toimiva ollut aikaisemmin.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  20. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    28
    Edit mistään kohdasta ei auennut Windows, outoa että kun päivitä Windowsin niin nyt minulla ei olekkaan windowsiao_Ojoten mikä IHME! On ongelmana koneessa. Torstaina lähden assemblyille ja kone pitää saada kuntoon stressaa tämä:(
     

    Liitetyt tiedostot:

  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,074
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Mitä tapahtuu, kun otat kaikkien muiden levyjen datajohdot irti, paitsi tuon SSD:n, ilmeisesti sille käyttöjäjestelmä oli asennettu?

    Eihän kovalevyllä (HDD) vaan ole vanhaa windows asennusta?
     
    Taavi5 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu