1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

kone sammuilee itsestään ja näyttö sekoaa

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 21.07.2021.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Prosessoria ei koskaan mainittu vaikka sitäkin kysyttiin. Ilmeisesti sisältää integroidun näytönohjaimen. Voisi kokeilla irroittaa erillisen näyttiksen ja kokeilla emolevyn näyttöliitännällä tekeekö samaa.
     
  2.  
  3. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    unohtui eli tämä

    Intel Core i7-9700K prosessori
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Ok, selvä. Kokeile vielä sillä kiven integroidulla toistuuko samat oireet. Saisi näin rajattua ongelmaa.
     
  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    ei tässä ole toista mahdollisuutta koittaa
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    HDMI

    emon liitännät.PNG
     
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    ei tule kuvaa ollenkaan,kun kytkin sen kaapelin näytöstä emolevyyn
     
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Onko sulla se erillinen näytönohjain vielä paikoillaan? Irroita se emolta ja kokeile sitten emon hdmi-liittimestä uudelleen.

    e. typo
     
    Viimeksi muokattu: 23.07.2021
    djjari kiitti tästä.
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,666
    Kiitokset:
    1,121
    Pisteet:
    223
    Et maininnut, oliko puhtaalla näyttisajurin asennuksella vaikutusta ongelmaan?
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    joo sori nyt vasta huomasin tän,joo tein sen puhtaan asennuksen mutta ei ollut apua,nyt testailen tällä
    emon näyttiksellä,toistaiseksi ei ole kuva sammuillut tällä ainakaan

    irrotin siis sen asuksen näyttiksen
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  11. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    joo nyt on testissä emon kautta,ja asus irroitettu pois
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Eipä tuossa paljon vaihtoehtoja jää. Jos saisit jostain jonkun näyttiksen lainaan niin kokeilla vielä sillä. Taitaa olla se Asuksen korttisi sökö. Onko takuu vielä siinä voimassa?
     
  13. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,349
    Kiitokset:
    646
    Pisteet:
    123
    Onko sun emossa 2 näyttispaikkaa.
    Oletko koittanut molempia.
     

    Liitetyt tiedostot:

  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,223
    Kiitokset:
    1,287
    Pisteet:
    243
    Aika epätodennäköistä että socketti olisi mennyt rikki näyttiksellä. Toki sitä toistakin paikkaa emolla voi kokeilla.

    Tarvittaessa löytyy näytönohjaimen rääpäle täältä jos haluaa vielä varmistua että onko kortti sökönä.

    Ei myyntimielessä vaan kokeiluna jos et saa lähempää testattavaksi. (Rovaniemi mutta posti kulkee kyllä)

    IMG_20210726_094755[1].
    e. typo

    Vinks...Se on hyvä olla näiä varaosia... :)
     
    Viimeksi muokattu: 26.07.2021
  15. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,349
    Kiitokset:
    646
    Pisteet:
    123

    Eikä tietenkään ole lähimaisemissa toista konetta,missä vois korttia koittaa.:eek:
     
  16. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    on voimassa
     
  17. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    on joo,näyttis oli kiinni tuossa ylinmässä paikassa
    ihan alhaalla on äänikortti kiinni,nin en tiedä saanko laitettua sitä näyttistä tuohon toiseen kiinni
    äänikortti ja näyttis taitavat tulla aika kiinni toisiinsa
     
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28

    ei ole toista konetta käytössä että voisi testata
     
  19. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,349
    Kiitokset:
    646
    Pisteet:
    123
    Kyllähän vois mahtua,jos ei ole hemmetin paksu näyttis.
    Itselläni on äänikortti näyttiksen alla ja hyvin mahtuu olemaan.
    Kannattaa koittaa,ota nyt vaikka se äänikortti pois siksi aikaa jos ei muuten mahdu.;)
     

    Liitetyt tiedostot:

  20. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
     
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    958
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
     

Jaa tämä sivu