1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone projektit & Koneen modaukset

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi pkaksp 19.09.2012.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Äläppäs nyt, ihan ok telakkajuttu. Maalattuna varsinkin. Jos kaikille paikoille ei ole kovoa laittaa niin käyttää vaikka niin että pukkaa toiseen riviin maksamattomat laskut ja toiseen maksetut. :D
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    [​IMG]

    Laskuille tekassu telineen jo aikoja sitte :D
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  4. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Niin no, eihän sitä voi kellottamiseksi kutsua oikein sitä 4.5Ghz kelloja, kun vakiokellot on jo turbomodella 4.4Ghz tuossa 4790K:ssa...
    http://ark.intel.com/products/80807/Intel-Core-i7-4790K-Processor-8M-Cache-up-to-4_40-GHz
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Normaalilla ilmajäähyllä (Ninja3) FX 8320 3.5 --> 5.1GHz voidaan jo puhua kellottamisesta. :rolleyes:
     
    Gereti kiitti tästä.
  6. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Tätä minä vähän meinasinkin :rolleyes:
    Ei tuommoista pientä 100mhz kellojen nostoa voi oikein kellotukseksi sanoa :/
     
  7. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Ok. Pikkasen menny ohi nuo vakiokellot :D
     
  8. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Hmmn, tippunut "vesien" pinta sentillä säiliöstä liekö lähtenyt kuplia sitten pois vielä?

    Lähtenyt vähän erilainen projekti itsellä käyntiin -> Screenshot_2015-05-14-12-12-08. Screenshot_2015-05-14-12-12-02. Screenshot_2015-05-14-12-11-56. rupesi ärsyttämään aina googletella kaavaa johonkin laskutoimitukseen jos löi pää tyhjää sillä hetkellä, niin meinasin että kasaan yhteen nippuun kaikki laskurit puhelimeen ettei enää tarvitse, aika alku tekijöissä vielä mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa kasaantumaan kun päässyt enemmän sisälle javaan
     
  9. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Jahas, tuli sitten vielä kovempi tarve ettiä mugen 3:sen puketit...
    Tein pientä diiliä kaverin kanssa ja diili:

    Mugen 3+2 ropellin kiinnikkeet+ropelli/toinen, vaihdossa: Radeon HD7770Ghz
    Toihan ois just passeli kortti tolle mun Q6600:lle :rolleyes:
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Iltaa ryökäleet.

    Näppärä homma. :) Laita vielä tuosta juttua kun olet saanut valmiiksi.

    Geretille näppärä pikku kortti, mullakin oli aikanaan tuollainen ja haukkui kyllä hintansa.

    Jaahas, täytynee keskittyä illan leffaan. Kutosella alkaa klo 22.00, tallennusvehkeet valmiiksi.
     
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Juuh, niinhän tuo olisi, varsinkin kun hintaa tuolle ei jää melkein mitään kun sen prossujäähyyn vaihtaisin :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 15.05.2015
  12. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Charlie don't surf! Menikö tallennushommat puihin kun tekstit uupuu? Teemalta tuli ja hyvää settiä aiemmin.
     
  13. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Juuh, sössivät leffan alussa tuon tekstihomman. Leikattu versio on kyllä parempi, imo.
     
  14. JTPN

    JTPN Active member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    1,148
    Kiitokset:
    71
    Pisteet:
    58
    Itellä oli yhteenväliin 8320 ninja3 5ghz lämpöanturivammasella gigabytellä joka ei sammunu sama kui kuumaks rossu pääs :rolleyes:
    Mut itku pitkästä ilosta, vrm konkat jysähti n kuukauden käytön jälkeen, uusil konkil ja isommal vrm siilellä pelittää vieläkin:)

    7770ghz löytyy myös, on hilijanen ja tehokas vaikka hyllyssä onkin ollut jo vuoden.
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Juuh no, kaverilla on sen oma kanssa hyllyssä kun oli kuulemma ostanut gtx960:llan, nnoo ei siinä mitään, kyllä minä sille käyttöä keksin :rolleyes:


    E: 11:25
    Mugn 3:sen boksi löydetty, tuuletinkiinnittimiä en kyllä löytänyt mutta kylläpä nuo nippusiteet aina toimii, eli eiköhän koiteta jatkaa diilin tekoa kaverin kanssa :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2015
  16. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    No mihin kuitenkin olet kiinnikkeet hukannut? Pitäisi mullakin vissiin olla ihan varasto hyllyineen että kaikki romppeet löytyisivät. On tuota epämääräistä sälää siellä sun täällä. :D

    Olisi kysymyskin:
    Hommasin aikanaan tuollaisen WD 500gb blue hdd:n ja alusta alkaen on sen kanssa ollut ihmettelyä. Alustettukin muutaman kerran mutta tökkii jos on kiinni masiinassa. Käynnistyminen saattaa kestää useita minuutteja yms. jännittävää. Biosissa boottijärjestys oikein (ssd - 1T hdd - 500gb). Mikähän piru tuossa jumittaa. CrystalDisk info kehuu että kunnossa olisi. Kovon irroitus ja masiina käynnistyy taas nopeasti kuten kuuluukin. Secure Erasea kehiin?
    [​IMG]
     
  17. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Juu no ne on varmaan jossain toisessa paikassa, jossain pussukassa ne kiinnikkeet, no tuntuu tuo tuolleekin kelpaavan kaverille, huomenna sitten asentelemaan se jäähy sille ja hakemaan itselle tuommoinen:
    http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5/

    Hmm, kovohommaan en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata :/
     
  18. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Mulla oli se HD 7770 Gigabyten tekeleitä ja peräti 2GB. :D Olikohan vielä OC. (oho...)
    Jaahas, jos kävisi kattelemassa voisiko nakata tikkaa. Ei kuikkaa.

    Out now, for a while... :)
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2015
  19. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Whattaheck... onko kokeiltu pelkästään samaan emoon ja samaan sataliittimeen?
     
  20. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Ja siellä lepää Asus HD7770, pitää vielä kurkkia tuota Q6600 konetta jos siinä on biosista patteri lopussa kun vähän multiboottaa ekalla käynnistyksellä ja ulisee biosin kellonajoista jne :rolleyes:

    E: 22:06

    Aloitetaas winukan ajaminen tuohon koneeseen :rolleyes:

    Elikkäs osina:

    Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
    Asus P5B SE LGA775 emolevy
    Asus Radeon HD7770Ghz V2
    2x2gb jotain ddr2 rameja
    WD:n 500GB kovo
    Modecom Premium 500 virtalähde
    Antec Sonata 1 kotelo

    Värjäsin olennaisen osan :oops:
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2015
  21. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    @Kuunmies
    Aivan samaa tekee myös kakkosmasiinassa, jumittelee joka käänteessä. Sama missä sata-liittimessä kovo on kiinni. Pääkoneen hotswap paikassa kestää n. 3 minuuttia ennen kuin tunnistuu ja sitten alkaa se jumitus. Joku tuossa on vinksallaan. Taitaa olla ainoa hyöty tuosta verkonpainona. :(

    Geretillä punaisella värjätty pommi koneessa. :D

    edit.
    Saankohan syytteen kun menin höykyttämään wanhusta, tässä tapauksessa Phenomia?

    [​IMG]

    Aikas rivakka tuntuu liikkeissään olevan.
    [​IMG]
    Kattelee tässä jos pudottelisi hieman voltteja alaspäin. (Hahh, biosissa laitettu 1.435V) LLC extreme.

    edit2.
    @NH91 onko prokkis edennyt?

    @rick79 @Gereti
    Jos tuota näyttistä ajattelisin kakkosmasiinaan... niin onko HD4890 tuollaisen HD7770:n veroinen? JTPN saattaisi ehkäpä myydä kortin meikälle? Hmm.:rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 17.05.2015

Jaa tämä sivu