1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone media/pelikäyttöön 700e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi pelaajapate 26.01.2015.

 1. pelaajapate

  pelaajapate Newbie

  Liittynyt:
  26.01.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Eli otsikon mukaisesti uutta tietokonetta olisin hommaamassa. En ole kauheasti perehtynyt tietokoneiden osien suhteen joten kaipailisin apua komponenttien valintaan. Mielellään saisi olla kohtuu laadukkaita osia jos niissä on merkittäviä eroja mutta kuitenkin budjetin rajoissa. Itseltä ei löydy valmiina mitään osia.

  -Budjetti noin 700e (+-20e) ja sillä pitäisi saada Keskusyksikkö ja käyttöjärjestelmä (Win 7). Itse olisi tarkoitus kasata kone. En kellota. HDMI liitäntä pitää olla ja pitäisi saaha yhteys langattomaan verkkoon (kannattaako olla joku ulkoinen usbiin menevä vastaanotin vai muu?)

  -Käyttötarkoitus olisi kevyt videon, musiikin-ja kuvankäsittely/editointi (sony vegas 10, fl studio), pelailu (cs source, assassins creed), videoiden katselu (hd), netin selailu

  -Koteloksi joku perus siisti kotelo. Mielellään ei mitään kauhean isoa (mATX?) ja saisi kuitenkin jäädä muutama vapaa paikka jos tulee päiviteltyä tulevaisuudessa jotain komponentteja. Eikä myöskään mielellään kauhean äänekäs. Nämä ei kuitenkaan niin välttämättömiä.

  -Muistia riittää vaikka 1TB. Ja kovalevyistä sen verran että olisko kannattavaa hommata SSD kovalevy kerta ovat nopeampia?

  -Tilaus mielellään suomesta mutta jos alkaa olemaan suuri hintaero komponenteissa niin voin tilata saksastakin.

  Kiitos vastanneille :)
   
 2.  
 3. BPVest

  BPVest Senior member

  Liittynyt:
  26.03.2010
  Viestejä:
  17,608
  Kiitokset:
  701
  Pisteet:
  173
 4. RatCon

  RatCon Senior member

  Liittynyt:
  18.01.2010
  Viestejä:
  9,318
  Kiitokset:
  560
  Pisteet:
  173
  SystemaStore + Jimms
  [​IMG]

  WLAN unohtu, eli toi mukaan:
  http://www.jimms.fi/tuote/TL-WN881ND

  Tolla FM2+ prossulla pelaat helposti CS:ää, AC pitäs mennä myös. Löytyy nimittäin yllättävän paljon potkua prossuun integroidusta näyttiksestä, tarkistat vaan bioksesta että muistit jauhaa 2133Mhz (1066) nopeudella.

  Kotelosta sen verran, että itse suosittelen teippaamaan jesarilla takatuulettimen sivustat:
  [​IMG]

  Eli tohon kohtaan jesaria, se tuuletinpaikka on nimittäin korotettu ja päästää ilmaa läpi juuresta. Tulee nimittäin huomattavasti parempi poistoilma kun tuon huomioit. Myös itse takaritilän poistaminen/väljentäminen voi kans olla yks kikka, mikäli pieni askartelu kiinnostaa. Jos ei, sit toi jesarikikka pelkästään. Nimittäin itsellä oli toi sama kotelo, näissä on aina välillä jotain pientä.
   
 5. pelaajapate

  pelaajapate Newbie

  Liittynyt:
  26.01.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Allright kiitokset vielä vastanneille, tästä on hyvä lähteä jatkamaan hankintoja. Enemmän kallistuisin varmaan tuohon ratconin pakettiin kun ei huvittaisi saksan kielellä lähteä vääntämään tilausta. Tuossa tulikin vielä seikkailtua systemastoren sivuilla ja tuli vastaan tälläinen valmiiksi kasattu kone:
  http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=79425
  Hinta olisi aika lähellä kohillaan, tosin käyttöjärjestelmä puuttuu. Mutta näyttäisi ainakin osittain samoja osia olevan mitä olitte ehdottaneet. Että tekeekö kyseisellä koneella mitään vai kannattaako suosiolla lähteä tilaamaan osina?
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2015
 6. BPVest

  BPVest Senior member

  Liittynyt:
  26.03.2010
  Viestejä:
  17,608
  Kiitokset:
  701
  Pisteet:
  173
  Osina vaan koska tossa on kuitenki heikko poweri ja surkein emo mitä löytyy. Lisäks muisti hidas ja näyttiksessä ei järkee.
   

Jaa tämä sivu