1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone jäätyi taas.

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Xsailia 07.07.2017.

  1. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Löysin ainoastaan aputoiminnot ja haulla en löytänyt mitään sanomistasi vaiheista. (Apuohjelmat, Järjestelmätyökalut, järjestelmän palauttaminen)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,312
    Kiitokset:
    3,156
    Pisteet:
    223
    On se siellä, mutta löytyy myöskin ohjauspaneeli - järjestelmä ja suojaus - toimintokeskus - palauttaminen.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  4. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,417
    Kiitokset:
    552
    Pisteet:
    123
    Kirjoita hakuun "järjestelmän palauttaminen".
     
    Xsailia kiitti tästä.
  5. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ohjauspaneelin Järjestelmä ja suojaus kohdasta en löytänyt (edes hakemalla) toimintokeskusta mutta löysin "Palauttaminen" sekä "Varmuuskopiointi ja palautus (Windows 7)". Kun kirjoitin järjestelmän palauttaminen Hae Windowsista kohtaan ei löytynyt mitään.
     
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,600
    Kiitokset:
    677
    Pisteet:
    173
    Xsailia kiitti tästä.
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,312
    Kiitokset:
    3,156
    Pisteet:
    223
    Siis tuossa ylimpänä:

    upload_2017-7-16_15-18-47.
     
  8. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Minulla siinä lukee Suojaus ja ylläpito. Löysin yhden palautuspisteen mutta se on vain 3 päivää sitten tehty. (Kolmastoista seitsemättä)
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,312
    Kiitokset:
    3,156
    Pisteet:
    223
    Taitaa olla parasta asentaa windows uudelleen.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  10. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Siinä taitaakin sitten menettää kaiken... : ( . en osaa kyllä tehdä sitäkään.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,312
    Kiitokset:
    3,156
    Pisteet:
    223
    Siinä menettää kaiken ssd:n sisällön. Siirrä mahdolliset tärkeät jutut ensin kovalevylle.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  12. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli Windowsin uudelleen asennus ei vaikuta HDD:n tiedostoihin?
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    13,312
    Kiitokset:
    3,156
    Pisteet:
    223
    Ei. Kovalevy kannattaisi ottaa irti asennuksen ajaksi, mutta taitaa läppärissä olla turhan työläs homma. Ohjelmat pitää toki asentaa uudelleen.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  14. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,600
    Kiitokset:
    677
    Pisteet:
    173
    Laita valintamerkki ruutuun "Näytä lisää palautuspisteitä" ellei se jo ollut.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  15. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt on kaikki tiedostot siirretty ja voisin aloittaa uudelleen asennuksen.
     
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,417
    Kiitokset:
    552
    Pisteet:
    123
    Onko tuossa HDD:ssä ollut Windowsin asennus? Se voi sotkea asennusta jos on ollut, eikä sitä ole poistettu.
     
  17. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Omasta mielestä asensin windowsin SSD:lle ja HDD näyttäs olevan tyhjä tällä hetkellä. En osaa asentaa Windowsia uudestaan joten miten se tehdään?
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,417
    Kiitokset:
    552
    Pisteet:
    123
    Asennusmedia paikoilleen ja koneen käynnistys. Käynnistys suoritetaan asennusmedialta.
     
    Xsailia kiitti tästä.
  19. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Löysin tämän kun hain "Asenna", tätäkö käytän vai?
     

    Liitetyt tiedostot:

  20. Xsailia

    Xsailia Regular member

    Liittynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    126
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Minulta ei löydy minkäänlaista asennus mediaa kun käynnistin koneen ensimmäisen kerran Windows oli jo valmiina asennettavaksi.
     
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,417
    Kiitokset:
    552
    Pisteet:
    123
    Ymmärsin, että olet suorittamassa puhasta asennusta, mutta tuosta en osaa sanoa, onko puhdas asennus vai käyttääkö olemassa olevia laiteajureita.
     
    Xsailia kiitti tästä.

Jaa tämä sivu