1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone ei anna käynnistää ohjelmia safe moden ulkopuolella

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi randomizer 22.01.2013.

 1. randomizer

  randomizer Member

  Liittynyt:
  26.10.2012
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Terve.

  Eli olisi otsikon mukainen ongelma. Kun yritän käynnistää käyttäjäni ja normaalit ohjelmat kuten xfire, spotify ja msi updater käynnistyvät niin sen jälkeen mikään ohjelma mukaan lukien tehtävienhallinta ei suostu käynnistymään. Kerran sain tehtävienhallinnan käyntiin ja avatessani google chromea huomasin että kone antaa vain n. 2000kt muistia chromelle ja sen jälkeen se vain keikkuu tehtävienhallinnassa mutta mitään ei tapahdu. Tämän jälkeen yritin käynnistää mse:n (= Microsoft Security Essentials) normaalisti mutta kuten aikasemmin sanottuna niin ei kone antanut tämänkään ohjelman avautua. Jos yritän sammuttaa koneen, kuva jäätyy taustakuvaan juuri ennen kun se normaalisti menisi kuvan mukaiseen tilaan: [​IMG] Tämä ongelma tuli eilen kertaalleen mutta koneen uudelleen käynnistäminen auttoi silloin. Nyt on sammuteltu ja käynnistelty pitämällä virtanappia pohjassa se n. 10 kertaa ja mitään muutosta ei ole tapahtunut.

  Joten nyt kökötän safe modessa koneellani kirjoittaen tätä ja mse pyörii taustalla tutkimassa konetta jos virus olisi päässyt putkahtamaan. Joten onko neuvoja/vinkkejä että kuinka kyseisen ongelman saisi ratkaistua ja kyselkää ihmeessä lisäinfoa jos olen unohtanut tästä jotain koska pika pikaa tämän väsäilin ja en välttämättä kaikkea muistanut.

  EDIT: MSE löysi pari ongelmaa mutta eivät auttaneet tilanteeseen ja koska kyseinen ongelma vaikuttaa ainoastaan omaan käyttääjääni niin uskon että jonkin sortin viruksesta on kyse
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2013
 2.  
 3. Computer94

  Computer94 Member

  Liittynyt:
  05.02.2013
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kokeile ComboFix virustenpoisto ohjelmaa. Googleen combofix ja eka hakutulos, sieltä lataat combofix.exe:n ja suoritat sen järjestelmänvalvojana. Hyvin simppeli ohjelma, toimii vikasietotilassa ja poistaa automaattisesti saastuneet tiedostot.
   
 4. Jnttr

  Jnttr Member

  Liittynyt:
  16.04.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ootko jo keksinyt ongelman lähteen? Mulla on ihan sama juttu koneessa, joten hyvät neuvot otetaan kiitollisina vastaan..
   

Jaa tämä sivu