1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kombotallennin ja Welhon salauksenpurun päivitys,,

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi kasarmi 04.12.2008.

 1. kasarmi

  kasarmi Member

  Liittynyt:
  31.07.2008
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  Verkkokaupan Kombotallennin http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=31397 ei enää näytä Welhon kaapelin salattuja tv-kanavia 19.11.2008 lähtien. Olen soitellut sekä Welholle että Verkkokauppa.com:lle eikä tunnu vastausta irtoavan muuta että verkkokaupassa ilmoittivat tutkivan asiaa... 2 viikkoa mennyt jo eikä mitään uutta. Maksan turhaa kanavista jotka eivät näy.

  Tiedoksi vaan että Kombotallennin ei ole mikään Kansalaisboksi; koska se ei osaa näyttää salattuja kanavia Welhon kaapeliverkossa 19.11.2008 lukien. Päivitystä on odoteltu 2 viikkoa (se syyskuun päivitys ei korjaa tietenkään ongelmaa).

  Kaikki mahdolliset vippaskonstit on tehty ja on vielä kokeiltu kaverin vanhalla Handanilla (3300) että kortti pelaa ja kanavatkin näkyvät, koska se osaa päivittää itsensä kaapelin kautta automaattisesti.

  Että tämmöinen tapaus, pikkasen niinkun alkaa kyrsimään tämä touhu...
  Verkkokauppa.com:ssa kyllä kertoivat että vastaavia soittoja on tullut muualtakin. Seuraavaksi kait pitänee ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

  Nimim. *sensuroitu* :p
   
 2.  
 3. kasarmi

  kasarmi Member

  Liittynyt:
  31.07.2008
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ..okei, asia selvisi. Liian wanha ohjelmakortti (Welho), vuosimalli 2004 tai jotain. Kävin vaihtamassa kortin ja salatut kanavat alkoivat näkymään. Voi jee.... ei siinä menny kuin 4 viikkoa.
   

Jaa tämä sivu