1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kokemuksia Samsung Omnia SGH-i900 puhelimesta?

Viestiketju Keskustelua Samsungin vanhoista puhelimista -osiossa. Ketjun avasi Wippeli81 23.03.2009.

 1. Wippeli81

  Wippeli81 Member

  Liittynyt:
  30.12.2005
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen harkinnut kyseisen luurin hankkimista. Vähän kiinnostaisi Iphone, mutta ei kiinnosta pätkääkään vaihtaa Soneraan. Onko Omnia varteenotettava vaihtoehto? Nyt haluaisin kuulla käyttäjien kokemuksia niin puolesta kuin vastaan. Kiitos! :)
   
 2.  
 3. hannuta

  hannuta Guest

  Itsellä tuo omnia ollut jo kolmisen kuukautta, ja ainut negatiivinen asia on viestien kirjoittaminen jos on vähänkin isommat sormet. muuten ei mitään vikaa.

  Positiivinen yllätys akun kesto ja muutenkin koko puhelin.

  Suosittelen +++
   
 4. Tenac

  Tenac Member

  Liittynyt:
  09.08.2008
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo, meikäläisellä kanssa pelkästään hyvää sanottavaa. Luuri toimiii hyvin ja nopeasti. Ainoa on toi että jos on vähän isommat sormet niin voi olla pikkasen hankala viestejä kirjotella, toisaalta luulenpa että sama ongelma on I-Phonessa. Ja itsellä moinen "ominaisuus" ei tuota oikeastaan yhtään päänvaivaa, ainoastaan silloin kun liikkuu vaikkapa autolla mukulakivillä =)
   
 5. Demistry

  Demistry Regular member

  Liittynyt:
  13.10.2004
  Viestejä:
  228
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Suositukset saa tuo puhelin myös täältä suunnasta! Itsellä ollu nyt noin vuoden ja toimii kuin junan vessa! Alkuun pelotti se että puhelimessa on Windows (microsoftilla ikinä ollu mitään hyvää toimivaa), mutta se osoittautunut paremmaksi kuin yksikää Nokian käyttöjärjestelmä tai muukaan! Puhelin on mennyt jumiin alle 5 kertaa (ehkä 3) minulla ja oma käyttö on aihauttanut ne jökitykset... :)

  Puhelimeen on nykyisin netti täynnä ilmaisia Windows Mobilelle suunnattuja sovelluksia josta löytyy taatusti omaan käyttöön leikittävää!

  Ainoat miinukset mitä puhelimessa on ovat/oli juuri tuo yllä mainittu kirjoitus juttu (joka helpottuu hieman kun kääntää puhelimen vaakaan) ja hinta silloin ilmestymishetkellä (800e), joka tosin ei kaduta tällä hetkelläkään yhtään. Ihan hyvin olisi voinut ostaa 2-3 Nokian n.400e puhelinta.

  *****+
   

Jaa tämä sivu