1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kokemuksia Duolingosta - oppiiko kielen?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi dRD 13.10.2017.

 1. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,699
  Kiitokset:
  146
  Pisteet:
  143
  Puhun siis käytännössä fluent-tasolla englantia, mutta kaikki muut kielet ovat olleet aina vähän "meh". Toki lukiotason ruotsi ja yläasteella päntätty saksa ovat taustalla ja osaan aika hyvin ymmärtää esim hollanniksi kirjoitettua tekstiä vaikken kieltä lainkaan osaakaan (yhdistelemällä em kieliä ja logiikkaa).

  Nyt tuossa ajattelin ottaa testiin jonkun mobiiliappsin ja opettaa itselleni espanjan. Ja samalla tietysti testata, onko oikeasti mahdollista oppia n. 20min päivässä appsin kautta leikkien oppia täysin uusi kieli.

  Onkos kellään kokemuksia moisesta projektista? Vinkkejä, ideoita? Millekään ns. oikealle kurssille en pysty sitoutumaan, jossa pitäisi istua luokassa säännöllisin aikavälein, joten itseopiskelu on käytännössä ainoa vaihtoehto.
   
 2.  
 3. Akkuratix

  Akkuratix Member

  Liittynyt:
  14.01.2008
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen suorittanut ranskankielen kurssin Duolingon kautta, pystyn lukemaan ja kirjoittamaan suht. hyvin, puhuminen ja puheen ymmärtäminen on vaikeaa, se varmaan vaatisi oleskelua Ranskassa. Kuitenkin, voin suositella. Itse yritän nyt opiskella venäjää, se tuntuu aika vaikealta, voi olla, että jää kesken.
   

Jaa tämä sivu