1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kappaleet suoraan resurssienhallinnasta Ipodiin soittolistan kera?

Viestiketju Keskustelua musiikkiohjelmista -osiossa. Ketjun avasi pirnti22 06.04.2008.

 1. pirnti22

  pirnti22 Member

  Liittynyt:
  14.09.2003
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moro,

  Taidan olla jotenkin vanhanaikainen, mutta olen tottunut käyttämään resurssienhallintaa musiikkitiedostojen hallintaan. Tuli nyt sitten hankittua tämmöinen ipod nano 3G 8gt ja huomasin heti alkuun, että sitä pitäisi hallita aika hankalan näköisten softien kautta. Pitää nyt jotain musiikkikirjastoja yms yms...

  Onko olemassa jotain softaa, jolla pystyisi tavallaan pudottamaan resurssienhallinnasta kansion ipodiin ja jälkeen se lataisi sen siihen vehkeeseen ja se tekisi automaattisesti soittolistan tiedostojärjestyksen mukaan?

  Harmikseni päivitin winampin uusimpaan niin menetin tämän ominaisuuden. Siinä vanhemmassa versiossa (en tietenkään muista mikä numero se oli) sai pudotettua kansion siihen Media Libraryyn, jonka jälkeen se uppasi tiedostot oikeassa järjestyksessä ipodiin ja teki soittolistan sen mukaan. Uusimmassa versiossa kyllä saan ne upattua ipodiin, mutta se ei tee sitä listaa automaattisesti. Biisitkin ovat haulla etsittynä tietenkin aakkosjärjestyksessä, jonka jälkeen ne on aika hankala laittaa oikeassa järjestyksessä soittolistalle. Vai tuleeko mieleen, että minulla on nyt joku ruksi jäänyt laittamatta asetuksissa?

  Kiitos etukäteen vinkeistä.

  t.
  timo
   
 2.  
 3. pirnti22

  pirnti22 Member

  Liittynyt:
  14.09.2003
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Anapod Explorer näyttäisi palvelevan em. vaatimuksia.

  EDIT:
  ...tai näytti vain, meni tuolla vain database sekaisin. Sain sen kuitenkin winampilla korjattua. Samalla palautui mieleen, että poistin winampin mukana tulleen ipod plug-inin ja asensin ilmeisesti vanhemman ml_ipod 3.04 plug-inin ja sillä homma tomii niin kuin aloitusviestissä oli kerrottu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2008

Jaa tämä sivu