1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

kaon KTF-N660 Digitan salaus uudistus

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi eero29 10.03.2011.

 1. eero29

  eero29 Member

  Liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  mukavaa kun digita päivitti salauksia.ei hävinnyt kuin urhotv ja nelosen maksu kanavat.kaon KTF-N620 on olemassa päivitys joka poistaa ongelman.N660 ei ole päivitystä ja digita kehoittaa ottamaan yhteyttä maahantuojaan???maahantuojan vastaus: Tuossa aamulla viimeksi pistin kyselyn Digitaan, eivät ole vastanneet edelliseenkään. Ei ole meidän tekosia joten ottanet yhteyttä sinne päin.!! Ei ole edes takuu aika vielä loppunut niin enää ei pysty katsomaan kaikkia kanavia ja taas pitäisi ostaa uusi boksi joka on vanhentunut kun ottaa laatikosta kun antenniverkon teräväpiirto bokseja ei ole vielä myynnissä!
   
 2.  
 3. ktg

  ktg Regular member

  Liittynyt:
  13.12.2006
  Viestejä:
  164
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Oletko koittanut palauttaa tehdasasetukset ja virittää kanavat uudestaan? Mä en tiedä noista Digitan kanava uudistuksista mitään. Mutta yleensä kun Kaonissa on joku "vika", siihen on auttanut tehdasasetusten palautus ja varmuuden vuoksi vielä virrat hetkeksi pois taka virtanappulasta.
   
 4. Sakke53

  Sakke53 Member

  Liittynyt:
  11.03.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sama vika täälläkin, ollut jo 3 viikoa UrhoTv:n pimennossa. Olen soittanut kymmeniä puheluita PlusTV:lle, Digitaan ja jopa maahantuojalle ja jokainen sysää vastuun toisille! Nyt kun just haluaisi lätkää seurata, prrrr! On tämä ihme monopoli-meininkiä kun ei saada kanavia kunnolla näkymään, kyllä niitä kaupata ja laskuttaa osataan, mutta kun ei toimi, niin johan tässä rauhallisempikin mies hermostuu, vaimosta puhumattakaan!
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2011
 5. eero29

  eero29 Member

  Liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  on palautettu ja viritetty uudestaan!ja ei näy kun ei ole käyttö oikeutta salattuun kanavaan.digita muutti urhotv ja nelosen maksu kanavien salausta. digita ei katsonyt tarpeelliseksi hankkia n660 päivitystä kun niitä on vähemmän kuin N620 jolle on päivitys joka korjaa ongelman!ja sitä paitsi se on digitan sisar-yhtiö (tv-viihde) joka alkoi tarjota nelosen maksupakettia jonka johdosta tämä salaus päivitys tehtiin.plustv on pyytänyt digitalta lähetystä entisellä salauksella jotta kanavat näkyisivät. mutta eihän digita ole suostunut tähän.maahantuoja,plus-tv,digita keltään ei saa tietoa tuleeko korjaus päivitys myöskin n660 malliin vai onko ainoa vaihto ehto ostaa uusi boksi???ja jos ei kuun loppuun selviä niin pannaan plustv kortti "tauolle" siihen saakka kunnes teräväpiirto boksit tulee myyntiin ja hinta on järkevällä tasolla!
   
 6. eero29

  eero29 Member

  Liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  plus-tv ratkaisi ongelman ja toimitti uuden tallentavan boksin(finnsat fst05pvr)maksutta kun lupasin pitää kortin vielä vuoden. kaon n660 EI TULE päivitystä joka korjaa salaus ongelman.minun kohdalla asia om korjattu ja taas voidaan katsoa moto gp:tä
   
 7. Sakke53

  Sakke53 Member

  Liittynyt:
  11.03.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sama juttu meille, nyt pelittää Urhotv :)
   
 8. esmila

  esmila Member

  Liittynyt:
  04.04.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Miten sait PlusTV:stä uuden boksin? Oliko sinulla joku boksi jo aiemmin heidän kauttaan?
  Olen tänään(4.4.) ollut kahdesti yhteydessä PlusTV:n asiakaspalveluun eikä homma ole johtanut mihinkään. Sanoivat että 660:selle on tulossa päivitys lähiaikoina, ota yhteyttä maahantuojaan. Kerroin että jotkut olivat saaneet uuden boksin eikä asiakaspalvelu tiennyt asiasta, sanoivat että kysyvät "tekniikan pojilta" ja palaavat heti kohta takaisin. Odotin 4 tuntia ja soitin uudelleen, samat tarinat, päivitys on kohta tulossa, soita maahantuojalle. Kerroin että olivat joillekin uutta boksia antaneet, taaskaan asiakaspalvelu ei tiennyt mitään, "tekniikan pojat" ottavat yhteyttä. Kun kysyin että milloin ottavat, vastaus oli että viikon sisällä! Kysyin hyvitystä koska kaikki kanavat ei näy, sanoivat että "tekniikan pojat" ottavat tuohon kantaa. Epäilin vahvasti ettää "tekniikan pojat" ottavat kantaa laskutusasioihin. Koitin soittaa vielä asiakasjohtajalle jolta kotiin tuli maaliskuussa kirje noista uusista nelosen kanavisti (mitkä eivät siis Kaonissa näy) mutta en saanut tuotakaan henkilö kiinni. Pitää varmaan seuraavaksi ottaa kuluttajasuojalautakuntaan yhteyttä.
   
 9. eero29

  eero29 Member

  Liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  plustv:ltä soittivat ja pyysivät kaonin sarjanumeroa jonka jälkeen rahti palvelu toi uuden boksin.Boksi on kyllä oma laite EI SIIS mikään kytky malli.Mutta nyt on maahantuojan sivulla päivitys joka korjaa kaonin ongelman.Ja nyt minulla on sitten kaksi toimivaa tallentavaa boksia!!!!maahantuojaankin tuli eloa kun canalinkin kanavat hävisivät.Osa bokseista on ihmisillä kesä mökeillä jotka tulevat vielä yllättämään.
   

Jaa tämä sivu