1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kaon KCF-B3001

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi psiber 07.11.2010.

 1. psiber

  psiber Guest

  Onko kukaan saanut kyseistä Kaon:n KCF-B3001 boksia toimimaan Welhon conax kortilla kaapeliverkossa? Kortti toimii toisilla bokseilla, mutta ei tällä kyseisellä Kaonilla. Ääni kuuluu ja tekstit näkyy, mutta kuvaa ei. Boksin valikosta CA-laitteet, näyttää että kortti on paikassaan ja ilmoittaa sen olevan voimassa -- mikäli tulkitsen niitä päivämääriä oikein.

  Toisena kysymyksenä, että mikäköhän firmis versio koneessa pitäisi olla tai mikä on uusin versio?
   
 2.  
 3. psiber

  psiber Guest

  Ongelma onneksi selvisikin omalla aktiivisuudella viikossa. Eli kyse olikin kanavien näkymättömyydessä siitä että minun piti ilmoittaa erikseen Welho:lle laitteen ChipID numerosarja. Näin Welho sai "koodattua" järjestelmäänsä että langan toisessa päässä on HD ready digiboksi. Tätä ongelmaa ei taida olla niissä bokseissa jotka on hankittu suoraan esim. Welholta tai mikäli ottaa hankinnan yhteydessä esim. HD-kanavapaketin.

  Sain myös Hedengreniltä uusimman firmwaren ..xx.11, joka toi boksiin hyviä ominaisuuksia, käytettävyyttä sekä uusia toimintoja.

  Mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan Kaonin laatikko, kyllä pesee esim. vastaavat Topfieldin boksit.
   
 4. Saloraman

  Saloraman Member

  Liittynyt:
  27.12.2003
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ja mitkähän Topfiedin vastaavat boksit Kaon pesee?
   
 5. psiber

  psiber Guest

  No käytössäni ollut 600PVR oli minulle suuri pettynyt, koska se toimi todella tahmeasti (valikot, kelaukset, kanavan vaihto, jne...) ja 1.5 vuoden jälkeen konkat oli jo ihan sökönä. Tuossa uudessa Topfieldin HD boksissa on kuulemma samat viat ja sen softa on kuulemma vieläkin kehnompi, kuin 600 alkuperäinen. Ainut plussa Topparissa oli lisäpalikat - tap:it, mutta niidenkin tuki on loppunut noista uusista bokseista. Tallenteiden siirtoa tietokoneelle en ole vielä kokeillut, mutta se taitaa olla kaikissa kuluttajabokseissa yhtä huono ;)
   

Jaa tämä sivu