1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kansalaisboksi Kombotallennin - mykkä, ei takuuseen

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tommi_70 22.01.2012.

 1. tommi_70

  tommi_70 Member

  Liittynyt:
  22.01.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vikakuvaus:
  6.5.2010 Verkkokauppa.com:ista ostettu Kansalaisboksi Kombotallennin, alkuperäinen takuu 6 kk (palautustuotteena ostettu). Digiboksi ei suostu enää käynnistymään. Virtojen kytkemisen jälkeen etupaneelin näyttöön jämähtää teksti "L100", ja digiboksi jämähtää siihen tilaansa.

  Digiboksin sisällä piirilevyillä ei näy pullahtaneita kondensaattoreita tai jälkiä ylikuumentuneista komponenteista. Virtalähde ei ole aivan kuollut, sillä näyttöön tulee tuo L100 -teksti, ja taka-USB-liittimeen tulee virta (ei kuitenkaan lähde USB-levyä lukemaan). Televisiolle asti ei tule mitään signaalia tai herätettä. Mielestäni boksi kuumeni normaalikäytössä liikaa jo alusta asti.

  Digiboksissa ei ole mitään toimintoa tai nappulaa digiboksin resetoinnille nykytilassa. Edes piirilevyllä/emolevyllä resetointinappulaa ei ole. Jos digiboksin saisi käyntiin, valikoista resetoinnin voisi tehdä. Irrotin jo kertaalleen kaikki laitteen sisäiset piuhat laitteen nollausta ajatellen irti, mutta tällä ei ollut vaikutusta.

  Tuotteen tuen antaa Verkkokauppa.com, mutta heidän ohjeilla boksia en ole saanut toimintaan, eivätkä he ole halukkaita korjaamaan/vaihtamaan alle 2 vuotta vanhaa digiboksia.

  En haluaisi näin uutta laitetta roskiin heittää.
  Löytyykö korjausvinkkejä/resetointiohjeita keneltäkään?
   
 2.  
 3. ric_91

  ric_91 Active member

  Liittynyt:
  09.09.2010
  Viestejä:
  1,166
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  - EDIT: olitkin jo tarkastanut konkat :/ -
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2012
 4. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  Myyjällä on kuitenkin tuotevastuu myymistään laitteista ja tuollaisen digiboksin käyttöiäksi voi huoletta olettaa yli 2 vuotta, joten mielestäni Verkkokauppa.comin pitäisi korjauttaa laite tai ainakin osallistua srn korjauskuluihin taikka vaihtaa se uuteen, vaikka niin, että vaatii hieman välirahaa, koska laitetta on kuitenkin käytetty jo lähes pari vuotta. Fiksu myyjä voisi myös toimittaa aktiiviselle kuluttajalle huolto-ohjeen, jossa tyypillisimmät vikakoodit olisi selitetty.

  Kuluttajavirastosta voi kysyä apua, ellei myyjä hoida lakisääteistä vastuutaan.
   
 5. zanttu

  zanttu Member

  Liittynyt:
  02.07.2003
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vastauksesta ei varmaan iloa enää mutta itselläni herjasi äsken samaa ja sain toimimaan. Takaa virrat pois. Edestä virtanappi pohjaan ja takaa virrat päälle.
   

Jaa tämä sivu