1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kannettava hdmi tv ongelma!!

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi marducan 13.08.2014.

  1. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Elikkäs ongelma on seuraavanlainen, sain uuden kannettavan ja nyt kun yritän saada kuvaa televisioon hdmi piuhalla niin ei onnistu ei sitten millään. Olen lukenut foorumeilta ohjeita ja kokeillut kaikkea mitä oon lukenu mutta ei, ajurit jne on ok ja televisiossakin pitäisi olla kaikki ok kun entisellä läppärillä toimi moitteetta jossa oli kylläkin eri näytönohjain, nykyisessä on nvidia. Tietokone kyllä tunnistaa telkkarin mutta telkkari sanoo että ei signaalia, jos jollakin olisi tähän jotakin vippaskonsteja mitä kokeilla niin olisin todella kiitollinen.
     
  2.  
  3. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Laitas nyt ekaks vaikka mitä laitteita yrität saada keskenään toimimaan. Telkun ja läpyttimen mallit...
     
  4. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Telkkuna on vanha LG:n plasma töllö ja läppäri on hp
     
  5. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Oisko ihan jotain mallinumeroita? Noi ei välttämättä viel kerro paljoakaan.
     
  6. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  7. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    telkun malli on LG 42PQ3500
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Tunnistuuko telkkari siellä nvidian ohjauspaneelissa? Onko ne näytöt jossain kloonitilassa vai molemmassa eri resot?
    Itsellä kakkoskone kiinni sonyn telkkarissa hdmi:llä ja aika usein on alkukankeutta yhteydessä laitteiden välillä. No signalia heittää nuokin. Useimmiten ratkeaa ihan jättämällä toinen päälle ja toinen sammuttamalla ja laittamalla uudestaan käyntiin. Sitte alkaa signaali kulkea. Tuntuu, että toi hdmi taitaa olla jostain syystä ongelmallisin

    edit. Yrittääkö toi läppäri nyt työntää sinne telkkuun 1366 x 768 ja telkun max 1024x768?
     
  9. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Telkkari tunnistuu nvidian ohjauspaneelissa, joo oon kuullu että noissa ois signaali ongelmia mut jännä että edellisellä koneella toimi aivan moitteetta.

    Homma menee juurikin noin mitä kirjotit edit viestissä
     
  10. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Saitko sen siis kuntoon? Tuli mieleen kun tää ykköskone on joskus hdmi-letkun päässä ja reso on 2560x1440 niin meni luonnollisesti hd-telkku no signaliksi :)
     
  11. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En saanu kuntoon ku voi helevetin helevetti, nythä tää meni jännäks. painelin jotakii näyttö asetuksia kun piuha oli kiinni koneessa ja näyttö pimeni, ja ku piuhan ottaa irti nii tulee valot takasin mut ku ei anna noita asetuksia muutella ellei oo piuha kiinni koneessa. ja ku laitan piuhan takas kiinni nii näyttö pimenee, eihä siinä mittää asetuksia nää muutella
    kokeilin myös tuota reson muutosta ja piuha kiinni myllyyn mut silti näyttö pimenee eikä telkkuun ilmesty mitään.
    Ps. en oo todellakaan mikään ihmelapsi näitten vempeleitten kanssa
     
  12. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Mikä windows(?) siinä koneessa on?
     
  13. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  14. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    auts... toi onkin meikäläiselle jo vierasta aluetta :) Täytyy vähä googlailla asiaa
     
  15. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei viittis tehasasetuksiakaan palauttaa, noh ei se auta toistaseks sitte ku mennä vanhan kaavan mukaan, tavarat tikulle ja tikku töllöön ja sitä kautta katella elokuvat sun muut. olis vaa hyvä ollu tuo yhistäminen nii näkis netistäki katottavat videot telkusta.
    Mutta, kiitokset vaivannäöstä! :)
     
  16. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Jeps, en kyllä usko että tossa mitään kovin monimutkaista ongelmaa voi olla takana :D Se on vaan se yks säätö mitä ei tajua tehdä... täytyy antaa asian pikkasen hautua...
     
  17. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Tuleekos se kuva silloin sinne telkkariin kun läppärin ruutu pimenee johdon ollessa kiinni molemmassa?
     
  18. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei tuu, sepä se ku ei nää mistään ruudusta laitella mitään asetuksia
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Oletko TV:stä valinnut oikean sidääntuloasetuksen?
    Jos tietokone tunnistaa TV:n, niin todennäköisesti siitä panttaa.
     
  20. marducan

    marducan Member

    Liittynyt:
    23.08.2010
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    On tehty, ja on kokeiltu kaikkia hdmi portteja
     
  21. jansa90

    jansa90 Newbie

    Liittynyt:
    31.08.2014
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Minullakin olisi samantapainen ongelma.
    Tietokoneessa on Vista käyttöjärjestelmä ja näytönohjaimena on Nvidia GT120 josta HDMI portti löytyy, kun HDMI kaapelin yhdistää tietokoneen ja telkkarin välille (Samsung LE46M86BC) ongelma on seuraavanlainen tietokone ei tunnista telkkaria ollenkaan, eikä telkkari tietokonetta. Läppärillä kyllä toimii ongelmitta, mutta pöytäkoneella ei toimi ollenkaan.
     

Jaa tämä sivu