1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

kadoneet kuvat Samsung galaxyn galleriassa

Viestiketju Samsung-keskustelu -osiossa. Ketjun avasi AlexisW 30.09.2014.

 1. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  430
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  En tiedä mihin hukkuivat kuvat Samsung galaxyn galleriasta. On verkossa jotain ohjelmia joilla kuulemma saisi ne takaisin, mutta näkyy vaativan usb-liitosta tietokoneeseen. Enpä löydä Galaxysta kummempia reikiä usb.lle. Auttaneeko nääohjelmat tahi onko muita konsteja?
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Palauttaa kuvat varmuuskopiosta tietokoneelta niin hoituu tämä asia helpommin. Androidille en ole läytänyt toimivaa poistettujen tiedostojen palautusohjelmaa.
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Jos kuvat ovat yllättäen kadonneet kokonaan, voi vika olla muistikortissa jolle kuvat on tallennettu (varsin yleistä nykypuhelimissa, kamerasovellus tallentaa kuvat suoraan muistikortille eikä puhelimen omaan muistiin, joka yleensä on pienempi kapasiteetiltaan). Mikäli muistikortti on rikki, sille ei voi palauttaa kuvia (tai yleensä mitään dataa) ja edessä on uuden muistikortin ostaminen.

  Sopiva "reikä" löytyy useimmiten aina puhelinmallista riippumatta. Melkeinpä mikä tahansa moderni älypuhelin voidaan kytkeä tietokoneeseen sopivan datakaapelin avulla. Kaapeli kiinnitetään puhelimeen käyttäen samaa "reikää" kuin seinäpistokkeeseen kytkettävällä laturilla (yleensä puhelimessa on standardi micro-B- tyypin USB-liitäntä, jota käytetään sekä lataukseen että datakaapelin liitäntänä). Puhelimen USB-moodin voi kytkeä tallennuslaitetilaan, jolloin puhelin näkyy tietokoneessa ihan niinkuin normaali USB-massamuisti (USB-tikut, -kiintolevyt yms.).

  Datakaapelissa on siis toisessa päässä puhelimeen sopiva micro-B- USB-liitäntä ja toisessa päässä tietokoneen USB-liitäntään sopiva Type A- USB-liitin. Jos kaapeli ei tullut puhelimen mukana, sellainen ei varmasti paljon maksa ja on useimmiten helposti saatavilla useimmissa puhelimia ja elektroniikkaa myyvissä liikkkeissä.
   
 5. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  430
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  Selvä on tiikeri.
   

Jaa tämä sivu