1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Käyttöoikeus menehtyneen Apple ID:hen

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi zenit909 09.07.2022.

 1. zenit909

  zenit909 Newbie

  Liittynyt:
  07.07.2022
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Applen sivuilla on ohjeet edesmenneen perheenjäsenen Apple-tilin käyttöoikeuden pyytämisestä. Onko kenelläkään tiedossa, että tätä prosessia "Käyttöoikeuden pyytäminen oikeuden määräyksen tai muun dokumentaation nojalla" noudattamalla Applelta saa apua ja pääsyn omaisen Apple laitteisiin?

  Miten tämä prosessi lähtee käyntiin? Taho, jolle todistus lähetetään?
  https://support.apple.com/fi-fi/HT208510
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,262
  Kiitokset:
  1,138
  Pisteet:
  223
  Ei ole henkilökohtaista kokemusta, enkä omista edes Applen tuotteita. Mutta kun odottelet mahdollisesti sellaisen henkilön vastaamista, niin alla jotain.

  Pikaisella vilkaisulla ei löytynyt mitään täysin suoraan, että viestiä tänne. Sen sijaan, jos omistat itse Applen tuotteita, niin kirjaudu Apple ID:lläsi sisään ja sitä kautta pitäisi olla mahdollisuus saada apua. Vaikka ei olisikaan suoraan oikea paikka, niin varmasti osaavat opastaa oikeaan osoitteeseen taikka henkilön puheille.

  https://getsupport.apple.com/?locale=fi_FI

  En tiedä mitä eroa alla olevan sivun tuella on edelliseen, mutta tämä linkki löytyy tuolta viestisi linkistä ja jos omistat jo paperit, niin kehotetaan menemään tälle sivulle. Ilmeisesti sielläkin tarkoitus kirjautua omalla Apple ID:lä ja kysyä lisää apua.
  https://getsupport.apple.com/topics

  Alla vielä yleisesti yhteystietoja. Näkyisi löytyvän puhelinnumerokin johon soittaa. Varmaankin jostain kun saat tukea kiinni, niin pääset asian kanssa eteenpäin.

  https://www.apple.com/fi/contact/
   

Jaa tämä sivu