1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

käyttäytyy oudosti netin puolesta

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Vuorinorri 27.08.2014.

 1. Vuorinorri

  Vuorinorri Member

  Liittynyt:
  27.03.2014
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  elikkäs, noin viikko sitten rakennettu kone,oli ensimmäinen ikinä joten odottelin rauhassa jos vika korjaantuisi päivityksillä mutta vieläkin tekee tenkkapoota.

  elikkä netti ei toimi kuten pitäisi. pätkii ihmeellisesti mutta modeemi ja Windows 7 64bit Ultimate väittää että netti on yhteydessä kokoajan.mutta kun avaa käytönhallinnan sielä näkyy että nettiä käytetään pyöreää nollaa. esimerkiksi kun koittaa youtubesta kattella videoita niin saattaa minuutin toimia ja sitten pätkäsee. tai koittaa ylipäätään mennä naamakirjaa kattoo miten turha paikka se olikaan,ei toimi. mutta nettipelit toimii kuitenkin ilman mitään ongelmaa. olen koittanut asennella Chromen uudestaan,eipä ole auttanut

  Windowsin päivityksiä ei ole enää muutamaan päivään tullut,joten taitaa se olla jo ajantasalla,emon ja sen softien ajureita kyllä tulee vielä,tuntuu menevän vain huonompaan suuntaan. ideoita mistä voisi johtua?

  Emona toimii MSI Z97-G43 Gaming,kyselkää ihmeessä jos voi johtua muusta komponentista että mikä on jne

  lisäksi ihmeellinen vika että kun eräällä nettisivulla(Game-debate.com) keskusteluissa en pysty painamaan "reply" ollenkaan,mistäs tämä voisi johtua?
   
 2.  
 3. Vuorinorri

  Vuorinorri Member

  Liittynyt:
  27.03.2014
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ookkei olen huomannut mahdollisen vian,elikkä BIOS ei suostu päivittyyn. käyttää D.00 versiota mutta olisi D.30 tarjolla. lataa ja koittaa asentaa MSI updaten kautta niin tulee ilmootus että ei voi avata,korruptoitunu tiedosto. koittaa manuaalisesti ladata MSI:n sivuilta niin tulee samaa viestiä.
   

Jaa tämä sivu