1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Käynnistys

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tietokoneenostaja 07.02.2018.

  1. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Active member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    53
    En sinua kehota painamaan virtanappia mutta itse tekisin juuri niin :rolleyes:
     
    Kuunmies ja Tietokoneenostaja kiittävät tästä.
  2.  
  3. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Tein niin ja nyt tuli käsitellään päivityksiä
     
  4. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Active member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    53
    Eiköhän se siitä tokene
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  5. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Nii nyt näkyy prosentit ja ne sentään menee ylös päin.
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Ihan vaan sellainen huomio, kun käyttöjärjestelmän joutuu uudelleen asentamaan, kannataisi aina ladata uusin Win10 versio Microsoftilta, ettei tarvitse odotella noiden päivitysten läpimenoa.

    Tällä hetkellä uusin Windows 10 sisältää myös 1709 Fall Creators Update päivityksen, joka on erittäin suuri ja hidas päivitys, jossa käytännössä lähes koko Windows asentuu uudelleen, siksi se on hidas päivitys.
    https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  7. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Kiitos eilen se päivitti sitä tunnin oli 89 prosenttia mutta sitten meni mustaks ruutu niin sammutin ja käynnistin uusiks nii se alotti sen uusiks
     
  8. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Muuten toi usb 3.0 ei pysy enää kunnolla tuolla ainakin siltä tuntuu.
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Missä ja minkälainen tunne?
    Auttaisiko kuva?
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  10. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    http://imgur.com/5Q3pgnT Näppis ei toiminu niin laitoin tota paremmin niin toimi tai sit se johtu siitä että käynnistin samalla koneen uudestaan
     
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Onko sinulla näppis kiinni etupaneelissa? Näppis kannataisi laitaa koneen taakse I/O panelin USB:hen kiinni.

    Tuon ison emolla olevan USB3 pistokkeen kanssa pitää olla varovainen, ettei väännä siihen tulevan johdon kanssa emolta pistoketta vinoon tai irti. Johto on monasti vielä hirveän jäykkä.
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,118
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Paina se liitin kunnolla paikoilleen.
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Voi olla, että ei ole pohjassa. Tarkistin omalta koneeltani, niin se on samalla tavoin vähän kuin ulkona, mutta kuitenkin pohjassa.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,118
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    Aivan, noissahan ei ole sen kummempia lukituksia, naks - ääntä kun liitin on ok paikoillaan.
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,027
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Miten toi sata-liitin on noin ihmeellisen näkösesti, vai hämääkö toi kuva jotenkin?
     
  16. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    On vaihdn taakse
     
  17. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Painoin sitä aika lujaa eli pitäisi olla pojassa
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Omassa GB:n emossa ihan samalla tavalla, ihan kuin irti, mutta varmistettu, että varmasti on pohjassa. Kai se on oikein jos kysyjä vielä kertoo painaneensa sitä.
    Minulla toisessa koneessa Asuksen emo, siinä se menee hahlon pohjaan asti.
    Molemmat kotelot Fractalia, mutta eri mallit.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  19. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,027
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Ok, sori, luulin että puhuttiin aiemmin usb3-johdosta.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Sorry, en näköjään osannun lukea kunnolla viestiäsi, sorry vielä.
    Nuo Sata johdot voi olla välillä vinossa, mutta niiden hyvä puoli on, että niissä on yleensä lukitus.

    edit:
    Menikö päivitys jo loppuun, vai menikö sekin minulta ohi.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  21. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,027
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Ei tossa meikäläisen vastauksessakaan näköjään mitään järkeä ole edelleenkään :D Siis tosiaan tosta sata-johdosta puhuin... Ei oikein pää pelaa ihan täysin flunssassa...

    No tärkeintä että kaikki toimii. Päivityksetkin taisi mennä läpi.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.

Jaa tämä sivu