1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Käynnistys

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tietokoneenostaja 07.02.2018.

  1. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,020
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Katos vielä toi harddrive bbs priorities, mitä sen napin takana on?
     
  2.  
  3. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Siellä on se sama Boot option #1 ja on m.2 toinen vaihto ehto ois disabled
     
  4. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    3,531
    Kiitokset:
    719
    Pisteet:
    123
    Onkos toi päivämäärä muodossa kuukausi/päivät/vuosi. Eikä, päivä/kuukausi/vuosi.
    Tarkista se vielä.

    Voit myös asentaa windowsin uudestaan. Biosin päiväyksen pitäisi kuitenkin olla oikein.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  5. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Joo asennan nytten ja oli väärin päinän kiitos
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,734
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    123
    Jos asennat uudelleen, tee mukautettu asennus ja poista kaikki levyosiot ja ala asennus varaamattomalle (osioimaton) levylle.
     
  7. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Mites tässä asennuksessa kun tulee että ei voi asentaa valittu levy on GPT -osion tyylinen
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    3,531
    Kiitokset:
    719
    Pisteet:
    123
    Alusta ensin ne kaikki osiot. Sen jälkeen poistat ne kaikki osiot ja katso pystykö jatkamaan asennusta.
     
  9. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,020
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Miten kävi windows-asennuksen kanssa? Meni foorumi nurin, niin jäi vähän homma kesken.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  10. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Hyvin meni en ollut aluksi huomannut tarantellan viestiä mutta juuri ennen kun servut kaatu niin ehdin lukemaan. Kiitos muuten kun autoitte oisin muuten joutunu viemään jonnekin korjaamoon ja maksamaan. Tuosta muistista kannattaako se ylikellottaa 3000mhz?
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,020
    Kiitokset:
    640
    Pisteet:
    123
    Kannattaahan ne kellottaa, jos ne vaan saat toimimaan noilla nopeuksilla. Oliko ne aiemmin olleet kellotettuna? Jos ne on epävakaat, niin saattaa just tulla kaikenlaisia outoja kaatumisia ja tiedostojen korruptoitumisia.
     
  12. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Regular member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    43
    Oletko päivittänyt biosin? Jos et, niin se on tehtävä ennen muistien kellotusta
     
    Kuunmies kiitti tästä.
  13. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Ei ollu ennen kellotettuna.
     
  14. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Mistä tiedän olenko?
     
  15. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Regular member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    43
    Et ilmeisesti ole jos sitä et tiedä tehneesi. Mene biosiin, jossain kohtaa lukee ”version x.xx” joku numero tuossa äxien kohdalla, kerro mikä.
     
  16. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Joo toi valmistelee windowsia kun joku päivitys
     
  17. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Regular member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    43
  18. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Onko se tärkeetä päivittää kun ei oo kun kahen gigan tikku vapaana.
     
  19. Pekkavaltteri

    Pekkavaltteri Regular member

    Liittynyt:
    15.09.2017
    Viestejä:
    826
    Kiitokset:
    222
    Pisteet:
    43
    Ei kellotu muistit ennen. Uskoisin että 2gb riittää hyvin.
     
    Tietokoneenostaja kiitti tästä.
  20. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    No ehkä kellotellen myöhemmin jos näyttää tulevan tarpeeseen. Kone muuten valmistelee windowsia vieläkin kohta 10minuuytia
     
  21. Tietokoneenostaja

    Tietokoneenostaja Member

    Liittynyt:
    03.05.2017
    Viestejä:
    170
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Lukenu 15minuuttia valmistellaan windowsia älä katkaise virtaa tietokoneesta edi: ollu kohta puoli tuntia sammutanko koneen?
     
    Viimeksi muokattu: 10.02.2018

Jaa tämä sivu