1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kämmenmikro vai miniläppäri?

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi AnnaMari 23.01.2009.

 1. AnnaMari

  AnnaMari Newbie

  Liittynyt:
  23.01.2009
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Hei! Apua pyytää teiltä osaavilta tietotekniikkaa vai vähän tunteva: Tarvitsisin koneen, jolla kätevästi kirjoittaa muistiinpanot yms. Tarpeeni liittyy siis ennenkaikkea kirjoittamiseen esim. juna- tai bussimatkalla. Ajattelin että miniläppäri olisi tähän paras, mutta sitten löysin kämmenmikrot. Onks noi kämmenmikrot käteviä kirjoittamisessa, vai näppis liian pieni? Kämmenmikro menee pieneen tilaan ja se on helppo kaivaa laukusta. Molemmissa varmaan lukee sähköpostit sujuvasti. Kumpaa suosittelette? tervehtii AnnaMari
   
 2.  
 3. Ekaros

  Ekaros Regular member

  Liittynyt:
  02.11.2006
  Viestejä:
  154
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kirjoittamiseen lienee isompi miniläppäri tai jopa 12,1" "oikea" kannettava parempi.
  Esim. GPS:nä, puhelin-muistiona/kalenterina, kevyenä netti päättenä yms. sanoisin kämmenmikron olevan näpärämpi. Tosin jos jostain vielä löytää kämenmikroon sopivan ulkoisen näppäimistön niin ainoa ero on enään näytön koko ja resoluutio, tosin toiminta varmuus vaihtelee.
   
 4. alakoo

  alakoo Regular member

  Liittynyt:
  15.09.2008
  Viestejä:
  289
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kämmenmikron käsite on viimevuosina hieman hälventynyt, liekö kyse sitten älypuhelimista vai taskutietokoneista. Miniläppäri on varmaankin kirjoittamiseen parempi, mutta tekee silti mieli ehdottaa että kävisit kännykkäliikkeessä kokeilemassa qwerty-näppiksellä varustettuja kännyköitä, esim nokia e71. Voi osoittautua yllättävänkin näppäräksi pienenpienistä nappuloiusta huolimatta.
   
 5. Huokaus

  Huokaus Member

  Liittynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä ennemmin Kämmenmikro se sentään mahtuu normaali taskuun,kyllähän mini läppärikin isoon reisitaskuun menee ,mutta on se vähän kohlu kämmenmikroon verrattuna
   
 6. AnnaMari

  AnnaMari Newbie

  Liittynyt:
  23.01.2009
  Viestejä:
  0
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  0
  Kiitos vinkeistä. Menin kokeilemaan erilaisia miniläppäreitä, kun tarve on nimenomaan käyttää matka-aika kirjottamiseen. Ostin lopulta AsusEeePc901:n. Hyvin toimii, vaikka pieneen näppikseen onkin totuttautumista.
   

Jaa tämä sivu