1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

JVC 700x - condensation, operation paused

Viestiketju Videokamera -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi estetty 25.06.2007.

 1. estetty

  estetty Regular member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kun laitan päälle JVC 700x videokameran ja haluan ottaa videota, niin näyttöön tulee: 'Please wait' ja sitten 'Condensation operation paused'. Eikä kuvaa pysty ottamaan.

  Mulla ei oo mitään hajua miten kameran saisi pois tästä 'tilasta'. Etsin Googlesta vastausta ja löytyi tällainen, mutta suoraa vastausta en saanut.
   
 2.  
 3. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kamera siis kuvittelee että siinä on kosteutta liikaa. Jos annat kameran kuivua ja vielä poistat akun pariksi päivää ja jos siitä huolimatta tuo virheilmoitus tulee niin sille et voi itse tehdä mitään. Merkkihuollossa voidaan ymmärtääkseni tuota virheilmoituksen "herkkyyttä" säätää niin ettei sitä tule turhan takia, ja ellei säätö onnistu niin komponentteja vaihtamalla asia pitäis saada korjattua.
  Itsellä oli joskus JVC:ssä vastaava ongelma kun kamera alle vuoden vanhana rupesi pyytäämään puhdistuskasettia. Silloin merkkihuollosta sanottiin ettei noin uudessa kamerassa saa olla tuollaista vikaa ja kamera korjattiin takuuseen eikä vikaa senjälkeen enää ilmennyt.

  Minkä ikäinen tuo kamerasi on? Ja oletko yleensä edes käyttänyt sitä sellaisissa olosuhteissa joissa kosteutta voisi kameraan muodostua? Saattaisi nimittäin olla ihan tyyppivikaa tuossa kamerassa jolloin virhevastuun perusteella vikaa voisi yrittää saada korjattua vaikka kamera ei olisikaan kovin uusi ja "virallinen" takuuaika ummessa...
   
 4. estetty

  estetty Regular member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nyt kamera toimiikin jälleen. Hiustenkuivaajalla vähän puhallettiin. Kiitos silti neuvoista.
   
 5. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Toivotaan että homma on hanskassa. Tuossa antamassasi linkissä kun vaikutti siltä että joillakin kamera saatiin välillä toimimaan mutta että vika uusiutui aina vaan uudestaan. Silloin homma alkaa muistuttaa tyyppivikaa. Pidetään siis peukkuja ettei sinulla ole siitä kyse.
   

Jaa tämä sivu