1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

joikuSpot ja ipad 2

Viestiketju Mac -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jakke44 11.02.2012.

 1. jakke44

  jakke44 Regular member

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Huomasin että omalle nokia n900 luurille on olemassa tuo joikuSpot. Kysymys kuuluukin että toimineeko ipad 2 ( wifi malli ) ja puhelimella tehty verkko yhteen. Kellään kokemuksia ?
   
 2.  
 3. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Olet varmas
  Olet ehkä jo selvittänyt asian itse mutta vastataan tähän kuitenkin että kyllä homma toimii. Helpoin tapa on ladata ohjelma puhelimella suoraan Nokian Ovi-kaupasta.
  http://store.ovi.com/content/30743?clickSource=search&pos=3

  Kannattaa siis hankkia suoraan tuo maksullinen Premium versio, se ilmainen on aika rajoitettu ja lisäksi hyvin ärsyttävä.
  http://www.joikushop.com/dnamobile/docs/JOIKUSPOTFAQ.pdf

  http://www.tietokone.fi/uutiset/paivan_softa_nokialaisesta_tukiasema

  Tämän linkin takaa löytyy video jossa jopa näytetään miten asetukset tehdään iPadilla:
  http://www.joiku.com/ ("Watch the video")
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2012
 4. samock

  samock Member

  Liittynyt:
  22.06.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Oma kokemus JoikuSpotista Nokia n900:n kanssa on hyvin kielteinen. Tuki Joikusta on ollut olematon. Tähän on vielä lisättävä, että Joiku ei pahemmin mainitse, eikä viittaa missään muussa, kuin lisenssiehdoissa, että operaattorin mahdollinen tethering-kielto on otettava huomioon. Suomessa se tarkoittaa sitä, että JoikuSpot on jo lähtökohtaisesti kielletty ohjelma. Operaattorit kieltävät yhteyden jakamisen usean laitteen kesken päätelaitteen tethering ominaisuuden avulla. Siitä huolimatta Joiku myy ohjelmaa Suomeen, eikä hiiskukaan asiasta, kun ongelmia tulee. Mielestäni tällainen ei täytä laillisen liiketoiminnan vaatimuksia.
   
 5. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  En tunne tuota N900 mallia, saatta sen käyttiksessä olla jotain joka aiheuttaa ongelmia. Omalla Symbian^3 puhelimella Joikuspot toimii aivan OK joten mitään tarvetta ei ole ollut mihinkään "tukipalveluille".

  Älä nyt ole noin tosikko. Itse en tiedä mitään mistään operaattorien nuivasta suhtautumisesta yhteyden jakamiseen eikä varmaan moni muukaan pohdi turhaan noita asioita. Koska yhteyden jakamisen mahdollistamia ohjelmia on toisissa puhelimissa valmiina ja toisiin niitä saa hankittua erikseen niin miksi niitä ei käytettäisi.
  Minua ei operaattori ole erikseen asiaa kieltänyt joten en turhaan etukäteen reagoi asiaan mitenkään. En tiedä onko jossain monisivuisissa sopimusehdoissa asiasta jotain yleisluonteista mainintaa pikkupränillä, sillä ei ole väliä koska noita ehtoja ei yleensä lueta ennenkuin tulee joku riitatilanne eteen.

  Siinä tapauksessa että operaattori ottaa asian erikseen puheeksi ja uhkaa katkaista sopimuksemme viitaten minun puolelta tehtyyn sopimusrikkomukseen saatan joutua paneutumaan asiaan tarkemmin. ;)
  Siihen asti käytän iPadiani puhelimeni nettiyhtteydellä satunnaisesti silloin kun tarvetta ilmenee...
   
 6. Depis

  Depis Member

  Liittynyt:
  13.11.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onnistuuko muut menemään applestoree jos yhteys joikuspotin kautta tai toimiiko facebookin kuvake työpöydältä?
   

Jaa tämä sivu