1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

jo 2 bluescreeniä tunnin sisällä ja duunit ois saatava tehtyä

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat - HijackThis -logit -osiossa. Ketjun avasi psykkis 16.03.2012.

 1. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No, miten kävi?
  Kaatuuko kone, tuleeko Bluescreenejä enää?
   
 2.  
 3. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  sori, nukahdin eilen 14.30 ja heräsin tänään kun piti lähteä töihin... huomaa että on taas tehty liikaa töitä, kun noin nukkuu... mutta nyt taas täällä... nyt en muuten enää Chromella päässyt tähän keskusteluun, kun suoritin pyöri jatkuvasti 97-99:ssä... tiedä sitten miksi. Firefoxin kanssa ei tuota ongelmaa ole, joten nyt sitten sillä liikenteessä. Tässä nyt tähän väliin vihdoinkin tuo raportti myös siitä virustutkasta:


  Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1.1000
  www.malwarebytes.org

  Tietokantaversio: v2012.03.16.02

  Windows XP Service Pack 3 x86 NTFS
  Internet Explorer 8.0.6001.18702
  HELE :: HILPI [järjestelmänvalvoja]

  17.3.2012 09:49:29
  mbam-log-2012-03-18 (21-53-52).txt

  Tarkistustyyppi: Täysi tarkistus
  Tarkistussuodattimia valittu: Muisti | Käynnistys | Rekisteri | Tietojärjestelmä | Heuristinen/Ylimäärinen | Heuristinen/Shuriken | Mahdollisesti haitallinen ohjelma | Mahdollisesti haitallinen muutos | Vertaisverkko (Peer-to-Peer)
  Käytöstä poistetut tarkistusvalinnat:
  Tarkistettuja kohteita: 259056
  Kulunut aika: 1 tunti(a), 15 minuutti(a), 3 sekunti(a)

  Epäilyttäviä muistiprosesseja: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä muistimoduuleja: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä rekisteriavaimia: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä rekisteriarvoja: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä rekisterikohteita: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä kansioita: 0
  (Ei haitallisia kohteita)

  Epäilyttäviä tiedostoja: 1
  C:\WINDOWS\system32\spool\Desktop.ini (Trojan.Agent) -> Asetettu karanteeniin ja poistettu onnistuneesti.

  (loppu)
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2012
 4. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei se ollutkaan verkkokortti siinä alla vaan Firewire....

  tuossa kuva koneen takaa:

  Otanko sen kuitenkin pois? Siihen ei siis ole mitään kytkettynä.... ja joo... taitaa olla niin, ettei se ole kai koskaan toiminutkaan.... en ainakaan muista että sitä ois koskaan voitu käyttää... Verkkoyhteyksissä näkyy "1394-yhteys" ja "1394-yhteys 2" , jotka molemmat siis yhdistettyinä ja palomuurilla suojattuna. Sammutanko ne molemmat?
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2012
 5. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Suosittelen ottamaan kaikki mahdolliset yrimääräiset laitteet ja modeemit pois sieltä koneesta, joita et tarvitse tai ole koskaan käyttänyt. Jätä siis pelkkä näytönohjain koneeseen kiinni, koska kaikki ylimääräiset ajurit/laitteet saattavat aiheuttaa kaatuilua ja BlueScreenejä.

  Onhan se virustentorjunta kohdallaan? OMA EHDOTUKSENI: poista nykyinen virustentorjuntaohjelma koneeltasi ja vaihda tähän: Panda Cloud Anti-Virus FREE. Vanhoille koneille todella hyvä, koska ei vie resursseja juuri ollenkaan. Suomenkielinen, ei häiritse työskentelyä, helppokäyttöinen. Aina päivitetty ohjelmisto pilvipalveluteknologian avulla.  Laittaisitko kuvaa koneessa käynnissä olevista prosesseista?

  Putsasitko näytönohjaimen pölystä?
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2012
 6. pentsu

  pentsu Active member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  1,353
  Kiitokset:
  20
  Pisteet:
  68
  Hyvä vinkki vastaisuuden varalle. Kone autoon mukaan ja huoltsikalle renkaantäyttöpaikalle. Ennen puhaltelua täytyy kuitenkin varmistaa että paineilman mukana ei tule vettä. Jotkut huoltsikat kun ovat säästäneet asianmukaisissa vedenerottimissa.
   
 7. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuo onkin hyvä idea!
  Enpä itse keksinyt moista...
   
 8. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vinkistä... tuosta intoutuneena kokeilin nyt ensihätään - ihan näin kotikutoisesti - pumppailla mahdollisimman voimakkaita tuulenpuuskia koneeni onkaloihin tuollaisella lasten ilmapallopumpulla ja sainkin sillä yllättävän paljon pölyä irtoamaan ! yritin tänään tosissaan metsästää sitä paineilmapuhallinta, mutta näyttää olevan vaikeampi tehtävä kuin alkuun luulin > stockmannilla ei myydä, eikä pienissä atk-puljuissa... täytyy suunnistaa verkkokauppaan, tms. heti kun saan auton käyttöön, kun julkisilla tulee liian inha matka tehtäväksi yhden painepullon takia.

  Irroitin samalla firewire-kortin ja tältä se nyt tällä erää sisältäpäin tuo koneeni sitten näyttäisi:  toivottavasti on yhtään parempi?

  Ainakaan vielä ei ole iskenyt bluescreeniä :) jiihaa!

  Alan nyt vaihtamaan tuota virustorjuntaohjelmaa.... palaan asiaan pian...
   
 9. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Se paineilmakompressori, josta puhuin on melko hyvä hankinta yleisestikkin. Sillä voi laittaa auton renkaisiin ilmaa, maalata ja tehdä esim. juuri noita puhdistustöitä.
  Kompressori on myös melko hintava. Onko Biltema tuttu? .
  Se huoltoasemajuttu on myös hyvä vaihtoehto ja ehkä kannatavampikin.

  Onko Laitehallinnassa huutomerkejä tai rakseja mikään laitteen kohdalla?
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2012
 10. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Voi elämä tätä kerta kaikkiaan! No, otin sen kortin pois ja kaikki sujuikin alkuun ihan mukavasti - tai luulin niin.... 15 min kuluttua jälleen:

  5. BLUESCREEN (numerot sin. ruudussa koneen kaatumisen yhteydessä):
  DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
  STOP: 0x000000D1 (0xA8330000, 0x00000006, 0x00000000, 0xF748ACB1)
  viamraid.sys - Address F748ACB1 base at F747D000 Datestamp 48757fa5

  ...eli tuota lihavoitua numerosarjaa lukuunottamatta jälleen sama homma kuin parilla edellisellä kerralla.... ongelmaa ei siis olekaan vielä ratkaistu... Voih! Luojan kiitos te olette siinä mun kanssa, koska muutoin varmaan pragaisin tai jotain...

  No, ajattelin sitten olla nokkela ja omatoiminen ja ryhtyä radikaaleihin toimenpiteisiin ja puhdistaa tietokoneeni kaikesta ylimääräisestä: turhista diskettiasemista, lataamisensa jälkeen käyttämättä jääneistä ohjelmista, jne.... Lopputuloksena nyt sitten asentelen tässä nyt tuota windowsia kokonaan uudestaan :( Eli kone meni uudelleenkäynnistyksessä sellaiseen "puuttuu joku NTLF tai sinnepäin hommeli joten paina ctrl+alt+del ja käynnistä kone uudestaan .... ja uudestaan.... ja uudestaan.... ja uudestaan...." > 30 kertaa sen varmaan tuon käskynmukaisesti aina uudestaan teinkin, kunnes päätin että nyt riittää ja aloitetaan koneen kanssa alusta.

  Mulla on siis 3 kovalevyä - eli käyttis on eri asemalla kuin tiedostot, joten sen puolesta ei hätää... ainakaan ei pitänyt olla!!! mutta nyt en sitten jostain syystä pääsekään tiedostoihini käsiksi! en yhtään tiedä, voisko syy olla tässä - arvaan siis - koska tätä ei ole koskaan ennen vastaavassa tilanteessa tapahtunut, ettenkö olisi sieltä D-asemalta ne tiedostoni uudelleen asennuksen jälkeen aina löytänyt.... mutta, ed. kerralla, kun asensin käyttistä uusiksi, niin keksin, miten saan "OMAT TIEDOSTOT" kansiolinkin näyttämään suoraan tuohon D-asemaani... en tiedä miten se tästä eteenpäin on sitten mahdollista käytännössä, kun tietääkseni kuitenkin kaikki tiedostot ovat pysyneet D-asemalla - niin että mihin ne sitten katosivat, kun poistin c-aseman osiot ja lähdin tätä tämänkertaista win xp:tä tähän C:lle puhtaalta poöydältä uudelleen asentamaan....??? Osaako joku auttaa???

  Kummallisinta tässä on se, etteivät kuitenkaan kaikki tiedostot D-asemalta suinkaan kadonneet... kolme vuotta sitten lakkautetun yritykseni paperit kyllä löytyvät siististi paikoiltaan, samoin valokuvakansio aukeaa kauniisti - mutta tämänhetkinen duunini (joka on siis TODELLA jo NIIN myöhässä, etten yksinkertaisesti vain enää selviä tästä ilman minkäänlaisia seuraamuksia), sekä sivutoimisen opiskeluni KAIKKI materiaalit ovat hukassa... kansioiden kuvakkeet ovat kyllä paikallaan, mutta niiden koko näyttää olevan 0 ja kun kuvaketta klikkaa, ponnahtaa esiin teksti: "D:(kansion nimi) ei ole käytettävissä. Käyttö estetty." (kts. kuva:

  Muutoin nyt siis on kohta kone päivitetty Windows Updaten kautta, samoin edellä tässä viestiketjussa tarjotut ajurit on asennettuna, sp3 asentuu nyt seuraavaksi kunhan suljen vain tämän sovelluksen.... laitan sitten vielä kuvaa noista prosesseista kun kaikki nämä päivitykset ja asennukset on valmiina.

  paineilmapuhaltimesta... Joo on Biltema tuttu - se vaan on niin hankalan mutkan takana, että kun omistaa 3 pientä lasta, muttei autoa, niin ei ihan äkkiseltään tule lähdettyä hakemaan sieltä mitään :( Koetan nyt hommata tässä jollekin päivälle kyytiä - edes sinne bensa-asemalle... niitä onneksi on sen verran lähellä, että melkein voisi jo hyvällä säällä kantaakin siihen pihaan...

  Tässä kuva tämänhetkisestä lämpötila -tilanteesta...
  (<< en nyt tiedä tuliko toi linkki välttämättä oikein, kun joskus tää Chrome muutta noita ääkkösiä ja sit ei kaikki toimi, joten laitan vielä tuon saman kuvan tähän uudestaan... hiukka eri muotoisena... ja vielä näin.... - jonkun näistä luulis toimivan...?
  No mutta.... ei vieläkään kovin mairitteleva tuo lämpötila, vai kuinka?

  ps. KIITOS, että jaksatte auttaa! Se merkkaa mulle just nyt oikeesti paljon enemmän kuin osaatte ehkä kuvitellakaan. Kiitos!
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2012
 11. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eihän mun tollasta isoa laitetta tarvitse ostaa....? Eikö joku näistä ihan nyt kelpaa tähän hätään:

  1.

  2.

  3.

  ja plussana tää:
   
 12. Robustus

  Robustus Regular member

  Liittynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  792
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eikö sulla tosiaankaan ole backuppia tiedostoistasi? Aika kriittinen moka. Jos on, niin palauta sieltä. Jos ei, niin kokeile availla niitä kansioita ja kuvakkeita järjestelmänvalvojan oikeuksilla eli klikkaa oikealla ja avaa järjestelmänvalvojana. Valitse tiedostomuodoksi "Kaikki tiedostot" siltä varalta, että windows on alikansioinut työsi. Kokeile palauttaa aiemmat versiot (klikkaa oikealla), sieltä näet onko sellaisia yleensä missään tallennettuna. Katso roskakori? Voi olla hyvinkin, että poistuneet tiedostot ovat siellä. Kokeile etsi-toiminnolla. Oletko lähetellyt versioita työstäsi sähköpostilla itsellesi tai työkavereille? Lähetetyt-kansiosta voi löytyä.

  Ellei tiedostojasi todellakaan löydy mistään, niin sitten on todennäköistä, että olet jo pidemmän aikaa epähuomiossa talletellut niitä C-asemalle ja ne katsoivat sillä hetkellä, kun alustit kovosi windowsin uudelleen asennusta varten. Eli uudestaan vaan niinku Teletapeissa.

  Mulle kävi kerran niin, että seuraavana päivänä oli deadline ja kaikki hommat oli järjestyksessä, kunnes harjoittelija meni hävittämään kaikki, siis kaikki mitä oli tehty. Se oli siihen aikaan niin vappaamielistä hommaa, että tehtiin suoraan korpulle eikä edes C-asemalle välitetty tehdä varmuuskopiota. No, sen jälkeen tehtiin. Mutta sillä kerralla huhkittiin seuraava yö ja aamulla oli kaikki taas entistä ehompana valmiina, kaikki turhat liirumlaarumit karsittuina. Että sattuuhan näitä, mutta kyllä ne v...ttavat vielä vuosienkin päästä.
   
 13. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
 14. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En ole mitään talletellut c-asemalle, vaan vaihtanut omat tiedostot -kansion sijainnin määrittämään tuota d-asemaa.... eli kaiken järjen mukaan niiden pitäisi olla kuitenkin tallessa, mutta en pääse niihin vaan käsiksi.... vai onko kone voinut joka tapauksessa ne poistaa, kun tuo "omat tiedostot" -palvelu on poistettu uudelleen asennuksen yhteydessä? ja miksi sitten kuitenkin osaan pääsen käsiksi (kuten valokuviin), mutta sitten musiikkikansioon taas en?
   
 15. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain tuon kansio-ongelman ratkaistua :) Jipii! Eli mitään ei kadonnut - piti vain kirjautua system-tilille ja sieltä käydä muuttamassa kyseisten kansioiden suojausvälilehdeltä käyttöoikeudet kuntoon, niin johan taas toimii.

  Tietokoneeni kunto on siis tällä hetkellä tämän näköinen.... kommentteja?  Advanced SystemCare Diagnoosiraportti v1.0
  Päiväys: 2012.03.23 19:52:39

  ----------------------------------
  01 - Käyttöjärjestelmä
  ----------------------------------

  0101 - Käyttöjärjestelmä : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.111025-1629)
  0102 - Kieli : Finnish (Regional Setting: Finnish)
  0103 - BIOS : Version 07.00T
  0104 - Suoritin : AMD Athlon(tm) XP, MMX, 3DNow, ~1.1GHz
  0105 - Muisti : 2048MB RAM
  0107 - Sivutustiedosto : 270MB used, 3672MB available
  0108 - Windows Dir : C:\WINDOWS
  0109 - DirectX versio : DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
  0110 - DX asennusparametrit : Not found
  0114 - DxDiag versio : 5.03.2600.5512

  ----------------------------------
  02 - Suoritin
  ----------------------------------

  0201 - Otsikko : AMD Athlon(tm) XP ~1052MHz
  0202 - Nykyinen kellotaajuus : 1052MHz

  ----------------------------------
  03 - Videosovitin
  ----------------------------------

  0301 - Kortin nimi : Radeon X1600/X1650 Series
  0302 - Tekijä : ATI Technologies Inc.
  0303 - Sirutyyppi : ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x71CD)
  0304 - DAC tyyppi : Internal DAC(400MHz)
  0305 - Laiteavain : Enum\PCI\VEN_1002&DEV_71CD&SUBSYS_0850174B&REV_00
  0306 - Näyttömuisti : 512.0 MB
  0307 - AdapterRAM : 512,00 MB
  0308 - Nykyinen tila : 1152 x 864 (32 bit) (70Hz)
  0309 - Näytön nimi : SAMTRON 76E/77E
  0310 - Ajurin nimi : ati2dvag.dll
  0311 - Ajuriversio : 6.14.0010.6925
  0312 - Ajurin kieli : English
  0313 - DDI versio : 9 (or higher)
  0315 - Ohjaimen Beta : False
  0316 - Ajurin virheenkorjaus : False
  0317 - Ajurin päiväys : 2/11/2010 06:45:14
  0318 - Ajurin koko : 325120
  0319 - VDD : -
  0320 - Mini VDD : ati2mtag.sys
  0321 - Mini VDD pvm : 2/11/2010 09:38:10
  0322 - Mini VDD koko : 3565056
  0323 - Laitteen tunniste : {D7B71EE2-328D-11CF-F66F-5A28A1C2CB35}
  0324 - Toimittajatunnus : 0x1002
  0325 - Laitetunnus : 0x71CD
  0326 - SubSys tunnus : 0x0850174B
  0327 - Versiotunnus : 0x0000
  0330 - Videon kiihdytys : ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D ModeWMV8_B ModeWMV8_A ModeWMV9_B ModeWMV9_A
  0331 - Lomituksen välit : {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
  {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
  {3C5323C1-6FB7-44F5-9081-056BF2EE449D}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,2) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
  {552C0DAD-CCBC-420B-83C8-74943CF9F1A6}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,2) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
  {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
  {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
  0334 - DDraw tila : Enabled
  0335 - D3D tila : Enabled
  0336 - AGP tila : Enabled
  0337 - Huomautuksia : The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer.
  To test DirectDraw functionality, click the "Test DirectDraw" button above.
  To test Direct3D functionality, click the "Test Direct3D" button above.

  0338 - OpenGL : 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-0845)

  ----------------------------------
  04 - Muisti
  ----------------------------------

  0401 - Muistia yhteensä : 2,00 GB
  0402 - Vapaa muisti : 1,57 GB
  0403 - Sivutustiedostoa yhteensä: 3,85 GB
  0404 - Sivutustiedostoa vapaana : 3,58 GB

  0405 - Muistimodulin tunniste : RAS 0 & 1
  0406 - Nopeus : NULL MHz
  0407 - Leveys yhteensä : NULL Bits
  0408 - Kapasiteetti : 512,00 MB

  0405 - Muistimodulin tunniste : RAS 2 & 3
  0406 - Nopeus : NULL MHz
  0407 - Leveys yhteensä : NULL Bits
  0408 - Kapasiteetti : 512,00 MB

  0405 - Muistimodulin tunniste : RAS 4 & 5
  0406 - Nopeus : NULL MHz
  0407 - Leveys yhteensä : NULL Bits
  0408 - Kapasiteetti : 1,00 GB

  ----------------------------------
  05 - Verkko
  ----------------------------------

  0501 - Kuvaus : Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet - Paketinajoituksen miniportti

  ----------------------------------
  06 - Emolevy
  ----------------------------------

  0601 - Malli : MS-6590
  0602 - Tekijä : MSI

  ----------------------------------
  07 - Äänilaite
  ----------------------------------

  0701 - Kuvaus : C-Media Wave Device
  0702 - Oletus musiikintoisto : True
  0703 - Oletus äänentoisto : True
  0704 - Laitteistotunnus : PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYS_59011462&REV_60
  0705 - Valmistajatunnus : 1
  0706 - Tuotetunnus : 100
  0707 - Tyyppi : WDM
  0708 - Ajurin nimi : cmuda.sys
  0709 - Ajuriversio : 5.12.0001.0050
  0710 - Ajurin määritteet : Lopullinen Virheenkorjaus
  0711 - Päivämäärä ja koko : 12/15/2005 13:57:46
  0713 - Laiteohjain : C-Media Inc.
  0714 - Min/Max näytteenotto : 4642746, 4642746
  0715 - Static/Strm HW Mix Bufs : 4642746, 4642746
  0716 - Static/Strm HW 3D Bufs : 4642746, 4642746
  0717 - HW muisti : 4642754
  0718 - Äänen hallinta : False
  0719 - EAX(tm) 2.0 Listen/Src : True, True
  0720 - I3DL2(tm) Listen/Src : True, True
  0721 - Huomautuksia : To test DirectSound functionality, click the "Test DirectSound" button above.
  No problems found.


  ----------------------------------
  08 - Kovalevy
  ----------------------------------

  0801 - Malli : ST3160023A(Seagate, 160G)
  0802 - Mediatyyppi : Fixed hard disk media
  0803 - Koko : 149,05 GB
  0804 - Käyttöliittymän tyyppi : Parallel ATA

  0801 - Malli : ST3160023A(Seagate, 160G)
  0802 - Mediatyyppi : Fixed hard disk media
  0803 - Koko : 149,05 GB
  0804 - Käyttöliittymän tyyppi : Parallel ATA

  0801 - Malli : ST332062 0AS SCSI Disk Device(Seagate, 320G)
  0802 - Mediatyyppi : Fixed hard disk media
  0803 - Koko : 298,09 GB
  0804 - Käyttöliittymän tyyppi : Serial ATA

  0807 - Otsikko : C:\
  0808 - Kapasiteetti : 149,04 GB
  0809 - Vapaa tila : 135,58 GB
  0810 - Levyaseman tyyppi : 3-Kiinteä
  0811 - Tiedostojärjestelmä : NTFS

  0807 - Otsikko : D:\
  0808 - Kapasiteetti : 149,04 GB
  0809 - Vapaa tila : 75,23 GB
  0810 - Levyaseman tyyppi : 3-Kiinteä
  0811 - Tiedostojärjestelmä : NTFS

  0807 - Otsikko : F:\
  0808 - Kapasiteetti : 298,09 GB
  0809 - Vapaa tila : 92,53 GB
  0810 - Levyaseman tyyppi : 3-Kiinteä
  0811 - Tiedostojärjestelmä : NTFS

  ----------------------------------
  09 - Prosessi
  ----------------------------------

  0901 - 000 Idle 0 0
  0901 - 004 System 0 0 normal
  0901 - 30c smss.exe 0 0 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 344 csrss.exe 62 57 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 364 winlogon.exe 35 13 high C:\WINDOWS\system32
  0901 - 390 services.exe 4 2 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 39c lsass.exe 4 2 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 468 svchost.exe 4 1 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 4ac svchost.exe 4 1 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 520 svchost.exe 11 37 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 548 svchost.exe 4 1 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 5e8 spoolsv.exe 4 6 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 69c NMSAccessU.exe 4 1 normal C:\Program Files\CDBurnerXP
  0901 - 6b4 svchost.exe 9 5 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 6dc PSANHost.exe 4 9 normal C:\Program Files\Panda Security\Panda Cloud Antivirus
  0901 - 444 alg.exe 4 2 normal C:\WINDOWS\System32
  0901 - 64c Explorer.EXE 253 123 normal C:\WINDOWS
  0901 - c5c PSUNMain.exe 32 18 normal C:\Program Files\Panda Security\Panda Cloud Antivirus
  0901 - ca4 Panda_URL_Filtering.exe 4 2 normal C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Panda Security URL Filtering
  0901 - ff8 jqs.exe 4 2 idle C:\Program Files\Java\jre6\bin
  0901 - fac Sus10_SysExplorer.exe 93 42 normal C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 5
  0901 - 388 msiexec.exe 4 2 normal C:\WINDOWS\system32
  0901 - 138 wmiprvse.exe 7 8 normal C:\WINDOWS\system32\wbem


  ----------------------------------
  10 - Palvelu
  ----------------------------------

  1001 - Sovelluskerroksen yhdyskäytäväpalvelu - [C:\WINDOWS\System32\alg.exe]
  1001 - Windows Audio - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - BITS-tausta-ajo (Background Intelligent Transfer Service) - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Salauspalvelut - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - DCOM-palvelinprosessin käynnistys - [C:\WINDOWS\system32\svchost -k DcomLaunch]
  1001 - DHCP-asiakas - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - DNS-asiakas - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k NetworkService]
  1001 - Tapahtumaloki - [C:\WINDOWS\system32\services.exe]
  1001 - COM+-tapahtumajärjestelmä - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Työasema - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Windows Installer -ohjelma - [C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe /V]
  1001 - Panda Cloud Antivirus Service - ["C:\Program Files\Panda Security\Panda Cloud Antivirus\PSANHost.exe"]
  1001 - Verkkoyhteydet - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - NMSAccess - [C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe]
  1001 - Plug and Play - [C:\WINDOWS\system32\services.exe]
  1001 - Suojattu tallennuspaikka - [C:\WINDOWS\system32\lsass.exe]
  1001 - Etäkäytön (RAS) yhteyksienhallinta - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Etäproseduurikutsu (RPC) - [C:\WINDOWS\system32\svchost -k rpcss]
  1001 - Käyttöoikeustilien hallinta - [C:\WINDOWS\system32\lsass.exe]
  1001 - Tehtävien ajoitus - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Järjestelmätapahtuman ilmoitus - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Windowsin palomuuri / Internet-yhteyden jakaminen (ICS) - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Käyttöliittymän laitteistotunnistus - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Taustatulostusohjain - [C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe]
  1001 - Järjestelmän palauttaminen -palvelu - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - WIA (Windows Image Acquisition) - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k imgsvc]
  1001 - Puhelin - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - WMI-palvelu (Windows Management Instrumentation) - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Tietoturvakeskus - [C:\WINDOWS\System32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Automaattiset päivitykset - [C:\WINDOWS\system32\svchost.exe -k netsvcs]
  1001 - Java Quick Starter - ["C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe" -service -config "C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\jqs.conf"]

  ----------------------------------
  12 - Tapahtumaloki
  ----------------------------------

  1201 - Aika : 24.3.2012 1:44:00
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 24.3.2012 0:01:12
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 21:01:27
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 20:41:19
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 19:01:01
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 15:55:11
  1202 - Lähde : PerfNet
  1203 - Kuvaus : Palvelinpalvelua ei voi avata. Palvelimen resurssitietoja ei palauteta. Palautettu virhekoodi on ensimmäisessä DWORD-tavussa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 13:34:09
  1202 - Lähde : Application Error
  1203 - Kuvaus : Virhesovellus skype.exe, versio 5.8.0.158, moduuli kernel32.dll, versio 5.1.2600.5781, osoite 0x0000984e.

  1201 - Aika : 23.3.2012 9:35:52
  1202 - Lähde : Windows Search Service
  1203 - Kuvaus : N/A

  1201 - Aika : 23.3.2012 9:35:28
  1202 - Lähde : Windows Search Service
  1203 - Kuvaus : N/A

  1201 - Aika : 23.3.2012 8:22:25
  1202 - Lähde : .NET Runtime Optimization Service
  1203 - Kuvaus : .NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v2.0.50727_32) - Tried to start a service that wasn't the latest version of CLR Optimization service. Will shutdown

  1201 - Aika : 23.3.2012 6:54:15
  1202 - Lähde : Service Control Manager
  1203 - Kuvaus : Palvelua Windows Search ei voi käynnistää. Virhekoodi on Palvelu ei vastannut aloitus- tai kontrollipyyntöön ajoissa.

  1201 - Aika : 23.3.2012 6:54:15
  1202 - Lähde : Service Control Manager
  1203 - Kuvaus : Aikakatkaisu (30000 ms) odottaa palvelun Windows Search yhdistymistä.

  1201 - Aika : 23.3.2012 6:54:15
  1202 - Lähde : DCOM
  1203 - Kuvaus : DCOM vastaanotti virheen "%1053" yrittäessään käynnistää palvelun WSearch argumenteilla "" suorittaakseen palvelinosan: {7D096C5F-AC08-4F1F-BEB7-5C22C517CE39}

  1201 - Aika : 23.3.2012 6:45:33
  1202 - Lähde : Windows Update Agent
  1203 - Kuvaus : Asennus epäonnistui: Windows ei voinut asentaa seuraavaa päivitystä ja palautti virheen 0x80070643: Microsoft .NET Framework 3.0: x86-kielipaketti (KB928416).

  1201 - Aika : 23.3.2012 5:28:49
  1202 - Lähde : sr
  1203 - Kuvaus : Tuote Adobe Reader X (10.1.2) - Suomi. Tiedosto C:\Program Files\Adobe\Reader 10.0\Reader\plug_ins\Annots.api on seuraavan prosessin käytössä: AcroRd32, tunnus 2856.

  1201 - Aika : 23.3.2012 4:48:30
  1202 - Lähde : Service Control Manager
  1203 - Kuvaus : Palvelun .NET CLR Networking (.NET CLR Networking) resurssilaskurit ovat jo rekisterissä, joten niitä ei tarvitse asentaa uudelleen.

  ----------------------------------
  Tiedoston loppu - 17085 tavua


  Ja tässä vielä kuvakaappaus tuosta tehtävienhallinnan prosessilistauksesta: /


  ps. Bluescreenejä ei ole uudelleen asennuksen jälkeen tullut. Eikä laitehallinnassa ole kysymysmerkkejä (kun sitä tuossa aikaisemmin kyselit)
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2012
 16. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Oletko yrittänyt sitä konetta putsata pölystä, näytönohjainta esimerkiksi?

  Lataa näytönohjaimen uusimmat ajurit tästä.
   
 17. Kake41

  Kake41 Regular member

  Liittynyt:
  11.07.2011
  Viestejä:
  487
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Onko kone jo hajonnut vai toimiiko vielä, ois kiva tietää.

  Se pöly siellä koneen sisällä on liiallisena määrinä myrkkyä koneelle, niinkuin radon ihmiselle. Suosittelen siis sitä huoltoasemataktiikkaa.
   
 18. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moikka! Ja anteeksi ettei musta ole kuulunut mitään. Tosiaan jouduin asentamaan koneen kokonaan uudestaan kahteen otteeseen. Pomo antoi sen verran armoa, että lykkäsi mulle toisen koneen syliin, jolla sain hommani hoidettua.... ja kun ne oli niin armottomasti myöhässä, niin oli annettava tän oman koneen odotella sitä toista uudelleenasennusta. Ei siis ollut tarkoitus jättää sua ilman mitään vastausta. Pahoittelen, että jouduit odottelemaan.


  Koneen kunto olis tällä hetkellä nyt tämä:


  Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
  Scan saved at 0:20:57, on 12.4.2012
  Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
  MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
  Boot mode: Normal

  Running processes:
  C:\WINDOWS\System32\smss.exe
  C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
  C:\WINDOWS\system32\services.exe
  C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
  C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
  c:\Program Files\Microsoft Security Client\Antimalware\MsMpEng.exe
  C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
  C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
  C:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
  C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
  C:\WINDOWS\Explorer.EXE
  C:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe
  C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
  C:\WINDOWS\Explorer.EXE
  C:\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://support.microsoft.com/kb/2570538/fi
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
  R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Linkit
  O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
  O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
  O2 - BHO: Windows Liven kirjautumisapuohjelma - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
  O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre7\bin\jp2ssv.dll
  O4 - HKLM\..\Run: [MSC] "c:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe" -hide -runkey
  O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
  O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Paikallinen palve')
  O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Verkkopalve')
  O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
  O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
  O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200
  O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
  O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
  O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
  O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
  O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
  O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
  O23 - Service: Advanced SystemCare Service 5 (AdvancedSystemCareService5) - IObit - C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 5\ASCService.exe
  O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
  O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
  O23 - Service: Loogisen levyn hallinnan valvontapalvelu (dmadmin) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
  O23 - Service: Tapahtumaloki (Eventlog) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe
  O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
  O23 - Service: CD-levyjen kirjoittamisen IMAPI COM -palvelu (ImapiService) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\imapi.exe
  O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Oracle Corporation - C:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
  O23 - Service: NMSAccess - Unknown owner - C:\Program Files\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
  O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe

  --
  End of file - 4624 bytes


  ja tehtävänhallinnassa prosessit näyttää tältä:


  Bensa-asemalle en valitettavasti vieläkään ole päässyt konetta puhaltelemaan - mutta heti kun ensi perjantaina duunit on lopullisesti ohi, niin sitten se on kyllä ensimmäisenä puuhalistalla - lupaan sen :)
   
 19. Robustus

  Robustus Regular member

  Liittynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  792
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Anteeksi jos kysyn, mutta minkä sortin firma teillä mahtaa olla? Yleensä firmoissa on käytössä edes jonkinlainen atk-tuki, siis joku muukin kuin Afterdawnin keskustelupalsta. Ja yleensä ei työntekijöillä ole enää käytössä noin vanhoja koneenräähkiä?

  Työnantajan velvollisuus on tarjota työntekijöilleen sellaiset välineet, että työnteko niillä onnistuu. Jos on tuollaiset koneet, on turha ainakaan kovin tiukkoja deadlineja asettaa tai mennä lupailemaan asiakkaille töiden valmistuvan jonain tiettynä päivänä.

  Sano sille pomollesi, että koneissa on turha säästää, koska ne saa poistoina uusia kolmen vuoden välein ihan melkein ilmatteeksi..
   
 20. psykkis

  psykkis Member

  Liittynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Niin siis tää kone, johon tässä oon pyytänyt apua on mun oma - ja se toinen jonka sain lainaksi on pomoni ikioma... Ammatiltani olen teatteriohjaaja ja olen keskittynyt työskentelemään harrastajateatterikentällä, jotka siis pitkälti perustuvat siihen, että teatterin hommat hoidetaan harrastajien puolesta vapaaehtoisperiaatteella ja ohjaaja palkataan sitten produktiokohtaisesti kuhunkin tuotantoon. Hommana tässä on siis esityksen saattaminen ensi-iltaan näytelmästä, jonka käsikirjoittajana myös toimin. Ja kun ensi-ilta lähestyy, niin silloin se lähestyy - oli käsikirjoitus tai muu missä pisteessä tahansa.

  On alkanut tää mun kone sen verta paljon temppuilemaan aina ensi-iltojen kynnyksellä - tai kun vähänkin tekee sillä mitään isompaa juttua. Että jos rahaa vaan olisi, olisi kieltämättä jo aika satsata uuteen koneeseen... Aina se ei vaan näillä elämän meille kullekin suomilla resursseilla ole mahdollista - taloudellisessa mielessä olenkin jo alun alkujaan valinnut päätyä aivan väärälle alalle. Tällä alalla kun ei menestykselläkään rikastumaan pääse.

  ja joo... saa kysellä :) Ja ihan aiheellinen kommentti sulla oli - jos hiukkaakaan olis työpaikka ollut perinteisempään lokerikkoon luokiteltavissa :)
   
 21. Robustus

  Robustus Regular member

  Liittynyt:
  30.01.2011
  Viestejä:
  792
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Vaikuttaa siltä, että sulle olisi paras vaihtoehto 15 tuuman läppäri jollakin intelin i5-prosessorilla, miksei i7:llakin. Ei kannata ottaa AMD:n 400 euron vehjettä, siinä menevät vain hermot. Keskusmuistia 4, mielellään 8 gigaa, 500-1000GB:n kovo. Normaalit WLAN, webcam yms. Hintaluokka nyt 600-700 euroa.

  Siihen kymmenen megan mokkula auttaa elämää huomattavasti. Välttelisin Aceria sen epämääräisen maineen takia. Asuksesta on lähipiirissä hyviä kokemuksia. Näitä saa kohta halvalla, kun uudet Ivy-läppärit tulevat myyntiin; sinulle välttää varmaan ihan normaali kone, siis nykyinen Sandy Bridge -prossullinen.

  Jos sulla ei ole vielä Gmail-tiliä, niin avaa sellainen kiireen vilkkaa ja talleta kaikki tärkeät työtiedostosi sinne Google-dokumentteihin. Siellä on hieman riisuttu word tekstinkäsittelyä varten. Googlen etusivulla on ylälaidassa palkki, josta pääsee dokumentteihin. Ja niitä voit sitten muokata ((ja tulostaa) millä tahansa koneella, tabletilla tai kännykällä, siis sopivalla ohjelmalla. Menet vain Google-tiliisi.

  Toinen vaihtoehto on avata Dropbox, jolla onnistuu ihan samanlainen käytäntö kukn Google-dokumenteillakin. Näissä on sekin hyvä puoli, että vaikka olisit eksynyt metsään, mutta kännykkä pelaa, niin voit soittaa pomollesi salasanan, jolla se pääsee hakemaan käsiksen sinun Google-dokumenteistasi (vaihda sen jälkeen salasana).

  Voitte myös avata työryhmäsi kanssa yhteisen Google-tilin tai Dropboxin, jonka kautta kaikki pääsevät sorkkimaan käsistäsi sovittujen sääntöjen mukaan.

  Näin menetellen et ole enää koskaan kusessa käsistesi kanssa.
   

Jaa tämä sivu