1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Jack Bauer - 24

Viestiketju Keskustelua TV-sarjoista -osiossa. Ketjun avasi DeLaRocha 18.03.2006.

 1. Vivo

  Vivo Regular member

  Liittynyt:
  10.06.2003
  Viestejä:
  154
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nykyisellä digitv-politiikalla siinä menee varmaan vielä vähintään 5 vuotta, ainakin jos antennipuolesta puhutaan, mutta saas nähdä. Hyvällä tuurilla sarja on nähtävissä hd:nä satelliitin kautta parin vuoden sisällä.

  Canal digitalillahan on tällä hetkellä saatavilla satelliitin kautta jo 5 HD-kanavaa, syksymmällä 6 kanavaa. Elisa Viihdekaistan kautta on myös saataville Canalin kanavapaketteja, mutta HD-kanavia ilmeisesti ei kuitenkaan vielä ole saatavilla. Korjatkaa, jos olen väärässä.

  Nyt vain odottelemaan Jack Bauerin seitsemättä kautta...
   
 2.  
 3. jurmukka

  jurmukka Guest

  Resitentti si pääs pälkähäst vaa eroamalla ja baueria vietiin laivalla taas johki, eli taas odottamista et mitens se palastuu niilt si.
   
 4. masa92

  masa92 Guest

   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 10.07.2007
 5. Kuuorava

  Kuuorava Member

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  No nyt on kuudes kausikin katottu. Täytyy sanoa että nyt alkaa sarja jotenki junnaa paikallaan. Juonenkäänteet rupee olemaan sitä samaa mitä aiemmissa tuotantokausissa. Saa nähdä mitä seittemäs kausi tuo tullessaan, jos ei jotain uutta sarjaan saada niin jää varmaan katsomatta. Mutta hyvä sarja 24 kyllä on, jos miettii kuinka moni muu tv-sarja on onnistunut pitämään samanlaisen vetovoiman 6 kauden ajan niin harvassa ovat.
   
 6. masa92

  masa92 Guest

  The Simpsons, South park, Smallville, ER... Että kyllähän noita löytyy... ;) Mutta täytyy kyllä tunnustaa että 24 on vain pakko katsoa, että tietää mitä Bauerille käy.
   

Jaa tämä sivu