1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPod Touch (iPhone?) 2.0 ohjelmistoversio ja videot ei toimi

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi diski 21.07.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. diski

  diski Regular member

  Liittynyt:
  09.01.2004
  Viestejä:
  164
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Päivitin iPod Touch:in versioon 2.0 ja ups!! osa videoista ei enään toiminut syytä moiseen en keksinyt KVG ei auttanut. Löytyi kyllä Apple Supportin keskustelualueelta muitakin joilla oli sama ongelma mutta ei mitään toimivaa ratkaisua muuta kun että antaa iTunesin muuntaa jo valmiit ipod videot uudestaan, toimii mutta kestää todella kaaaaaaauan.

  No perjantaina eräs englantilainen käyttäjä keksi ratkaisun, 2.0 versio tukee ainoastaan videoita joissa ruudunpäivitys on 30fps (29.7) eli eurooppakäytäjät ovat "unohtuneet" eli PAL videot pitää muuttaa NTSC videoiksi tai muutta ruudunpäivitystä 24fps->29.7fps.

  Ikävää tässä on se että ei auta että olet ostanut videon iTunesta jos se on PAL version ja käytät 2.0 ohjelmistoa niin se ei toimi. Apple on ilmeisen tukossa suurten toimitusmäärien ja 2.0 ongelmien kanssa joten mitään kommenttia heiltäpäin ei ole asiaan tullut.

  Todenäköisesti sama ongelma ilmenee myös iPhone:ssa kun käytössä on 2.0?

  Tervetuloa Apple suurten käyttäjämäärien, tietoturvahaasteiden ja yhä nopeampien ja monimutkastuvien päivityshaasteiden pariin. Monet kilpailijasi ovat jo sielä ja edustavat joidenkin käyttäjien silmissä "pahan valtakuntaa". Apple sentää tajuu ottaa rahaa joka päivityksestä :)
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu