1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPod 8gb, tarpeeksi syytä vaihtoon?

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Tupsu888 08.04.2009.

 1. Tupsu888

  Tupsu888 Member

  Liittynyt:
  08.04.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin noin kuukausi sitten uuden 8gb ipodin ja vastaan on tullut muutama ongelma... elikkä musiikkia soittimella on nyt 800 biisiä ja tilaa on enää 1gb jäljellä. Podilla ei ole muuta kuin biisit ja kansikuvat jotka tulivat mukana, ei siis videoita, podcastejä tai valokuvia. Alunperin ilmoitti tilaksikin vain 7,4gb.Tiedän siis ettei se koskaan ole tasan 8gb se tila mutta 7,4 kuulosti vähältä.

  Lisäksi akku toimii vain 4-5 tuntia jos vaihdan välillä kappaletta, en siis pelaa pelejä etc. Lisäksi se "hyppii" paljon, meni joskus täydestä 10 minuutissa punaiselle ja sitten olikin taas heti 2/3 täynnä akku.

  Eli siis miten helposti ja millä syillä olette saaneet viallisia podeja vaihdettua uuteen?
   
 2.  
 3. Dreamlore

  Dreamlore Regular member

  Liittynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1,381
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Jälleen aluksi todettakoon, "biisi" ei ole koskaan ollut, ei ole vieläkään, eikä tule koskaan olemaankaan mikään määre. Jos pakkaat musiikin 64kbps (mp3) totaalisen kuuntelukelvottomaksi paskaksi, sitä menee monin verroin siihen verrattuna että pakkaat sen joko 320kbps laadulle (mp3) tai jopa jätät pakkaamatta ollenkaan (FLAC).
  Ja tuo 7,4GB tila on täysin oikea määrä.

  Akun pitäisi kuitenkin kestää huomattavasti kauemmin (riippuen mallista, joka ei viestistäsi ollenkaan käy selville), eikä tuollaisia heittelyitä saisi olla.
  Ja niin kauan kuin on takuu voimassa, ei tarvitse alkaa satuilemaan mitään; sanoo vain että akku on sökö ja soitin lähtee huoltoon. Mikäli takuu on ummessa, pitää huolto (=akun vaihto) maksaa itse.
   

Jaa tämä sivu