1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

IPhonen huollosta

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi pastori83 05.07.2009.

 1. pastori83

  pastori83 Member

  Liittynyt:
  09.06.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moro.

  Mitähän kantis tämmösessä tilanteessa tehdä, kun tuossa viikko sitten rupesin lataamaan IPhoneani, mutta se ei latautunut jostain syystä. Kokeilin sit toisella laturilla, sama homma. Noh, kiikutin puhelimen liikkeeseen takaisin josta he lähettivät sen johonkin korjattavaksi.

  Nyt sitten soittivat viikon päästä että puhelimen korjauskustannus on 660€, koska joku "puhelimessa oleva indikaattori näyttää punaista".
  Huollon mukaan puhelin oli siis kastunut. Muuten ihan ookoo, mutta olen pitäny puhelinta kuin kukkaa kämmenellä juuri sen kalliin hinnan takia. Liikkeestä selittivät, että puhelin on voinut imaista kosteutta itseensä esim. suihkun jälkeen puhuessa, riittää myös kuulemma jos puhuu oikein hikisenä.

  Puhelin on siis 3kk vanha, mitähän tämmöisessä tilanteessa voisi/pitäisi tehdä? Mielestäni 700 euron puhelimen pitäisi kestää vaikka siihen puhuisikin vähän hikisenä.
   
 2.  
 3. Dreamlore

  Dreamlore Regular member

  Liittynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1,381
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kallis hinta ei vielä(kään) tee mitään maailmanlopun kestävää laitetta, mutta silti ihmiset uskovat näin.

  Tuo korjaussumma nyt kuulostaa aika utopistiselta vaikka kyseessä keskimääräistä kalliimpi puhelin onkin. Eikä nyt luulisi että mikään puhelin vetää solmuun sen takia että hieman hikisenä tai suihkun jälkeen siihen puhuisikin. Sen kyllä ymmärtäisi jos tuo olisi yrittänyt opetella kroolaamaan, mutta ei muuten.

  Jotenkin vähän kusetukselta haiskahtaisi jos muuten toimii, mutta ei lataa. Kosteusvaurio kun yleensä vie sitten kaiken muunkin toiminnallisuuden sähkölaitteesta.

  Saatko tuon luurin takaisin ilmaiseksi, vai haluavatko siitä repiä vielä jotain "kuluja"? Meinaan että jos sen johonkin muuhun huoltoon veisi tarkastettavaksi, ja katsoisi onko diagnoosi ihan sama.
   
 4. pastori83

  pastori83 Member

  Liittynyt:
  09.06.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kyllähän se pitää sieltä pois saada, enkä todellakaan aio maksaa tuommoisesta selityksestä. En tiedä sitten että lähetäänkö kaikki Suomen Iphonet johonkin tiettyyn keskushuoltoon, pitää setviä tuota vielä. Se tosiaan ihmetyttää että miten puhelimessa voi olla kosteusvika, kun se muuten toimii hienosti mutta ei vain lataudu.

  Itse työskentelin aikaisemmin Nokian matkapuhelinhuollossa, enkä kyllä rupea tuommoista selitystä ihan noin vaan nielemään.
   
 5. pietu_red

  pietu_red Regular member

  Liittynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  117
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei kannata tuota uskoa jos tosiaan puhelin ei vettä ole saanut. Puhelimet huolletaan SCF nimisessä putiikissa, joiden kanssa joutuu vänkäämään asiasta kuin asiasta. Asiasta on hirveästi puhetta ja joku on jo joukkokannettakin aloittamassa.

  Keskustelua aiheesta hopeisessa omenassa

  Toivottavasti saat tuolta tietoa vastaavasta ongelmasta, koska siellä niitä kyllä on. Itsekkin kohta lähettämässä 3G:tani huoltoon, ja jännittää jo ennalta minkälaisen diagnoosin siellä tekevät.
   
 6. cpenter83

  cpenter83 Regular member

  Liittynyt:
  28.05.2005
  Viestejä:
  1,353
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kuningaskuluttajassa oli joskus viime talvena juttua siitä että viime aikoina on mystisesti lähes puhelimesta kuin puhelimesta alkanut löytyä näitä "kosteusvarioita" jolloin takuu raukeaa vaikka laite ei olisi nähnytkään vettä ja huolto laskutetaan asiakkaalta.

  linkki juttuun
   
 7. EVGA

  EVGA Regular member

  Liittynyt:
  27.09.2008
  Viestejä:
  103
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Minulla on alkanut viimeisen viikon sisällä iphonen akku mennä
  yhdessä yössä. Puhelin hankittu vasta 2 kk sitten Soneralta.
  Tällä viikolla täytynee käydä siellä Soneran liikkeessä, kyselemässä
  että eihän tämä ole oikein.
  Sellainen ongelma tuli sitten iphone OS3:n päivityksen myötä että
  Wifi näyttää "Ei Wi-fi:ä" ja se on harmaana.
  En aio todellakaan itse ruveta vehtaamaan yhden puhelimen kanssa päiväkausia ja uudelleen asentelemaan sitä. On vielä niin aikaa vievää puuhaa.
  Onkohan mahdollista sanoa sopimus irti jos ongelmia vaan tulee koko ajan lisää?


  pastori83: Miten kävi puhelimen kanssa?
   

Jaa tämä sivu