1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPhone tracker tms.

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi kuntoman 10.05.2009.

 1. kuntoman

  kuntoman Member

  Liittynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen koittanut muutaman päivän etsiä jotain pätevää softaa joka seuraisi iPhonen liikkeitä esim. varkaus- tai katoamistilanteessa.
  Muutamat softat olen löytänyt ja ne perustuvat siihen, että kännykkä pöllitään ja sitten varas yrittää käyttää jotain määrättyä softaa ja se lähettää tracker tiedot määrätylle nettisivustolle.

  Entä jos puhelinta ei yritetä käyttää verkkoliikenteeseen? Silloin puhelimen sijaintia ei näe.

  Yksi vaihtoehto voisi olla joku automaattinen seuranta, joka lähettäisi tiedon sijainnistaan esim 15min tai 30min välein. Onko joku törmännyt sellaiseen softaan?
   
 2.  
 3. kuntoman

  kuntoman Member

  Liittynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sen verran selvisi, että Apple ei salli sellaisen softan tekemistä joka pystyisi aktivoitumaan ilman käyttäjän suostumusta / huomaamista ja siksi ei sellaista ole siis löytynyt...

  Hieman asiaa ajava voisi olla sovellus nimeltä "Find My Phone". Sen voi käynnistää ennen radalle lähtemistä ja softa lähettää ennalta määrätyn ajan välein (esim 1h) sähköpostin määrättyyn osoitteeseen, joka pitää sisällään puhelimen sen hetkiset paikkatiedot karttalinkkeineen. Tuon 1h / viesti ei pitäsi syödä hirveästi akkuakaan, joskin softa pitää olla kokoajan päällä...
   

Jaa tämä sivu