1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPhone 3g sammui yhtäkkiä eikä mene päälle

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi tanjatuulia 10.12.2012.

 1. tanjatuulia

  tanjatuulia Member

  Liittynyt:
  10.12.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Tossa eilen illalla, kun olin puhumassa puhelimessa niin yhtäkkiä puhelin sammui. Se oli jo valittanut jokin aika sitten, että 20% akkua enää jäljellä ja sen jälkeen vielä käytin sitä mm. lähettämään pari tekstiviestiä ja pari lyhyttä puhelua. Kyseessä siis iPhone 3g.

  Ajattelin, että akku loppui ja laitoin sen laturiin kiinni. Näytölle tuli se pariston kuva ja salama alle. Akussa vilkkuu vaan pieni punainen alue. Kun otan laturin irti siihen näyttöön tulee näiden lisäksi pistokkeen kuva ja jos en laita laturia takaisin pikaisesti näyttö pimenee.

  Jos painan sitä päällä olevaa nappia tuo paristo, salama, pistoke kuva näkyy ja sammuu vähän ajan päästä. Ei auta vaikka painaisin koti ja tota virtanappia yhtäaikaa. Näyttö vaan sammuu, mutta ei lähde päälle.

  Koneeseen liitettäessä sama juttu, mutta kone ei "tunnista" vaan sanoo että laitteen ohjainohjelmistoa ei voitu asentaa, vaikka itunes mulla koneella jo on.

  Lähetänkö huoltoon vai onko vielä jotain kokeiltavissa? Ja mikähän tähän puhelimeen tuli?

  Minne toi kannattais lähettää ettei siit tuu älyttömän kallista? Takuuta ei tietenkään ole enää. Tai onko edes järkeä yrittää korjata? Sisälle jäi pari kuvaa ja uutta puhelinnumeroa. Lisäksi jotain appseja, jotka kirjautuu suoraan..

  Kiitos etukäteen!!
   
 2.  
 3. SoneraPartio

  SoneraPartio Member

  Liittynyt:
  04.06.2012
  Viestejä:
  78
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Hei tanjatuulia :)

  Googlailin ja löysin 3 erilaista vinkkiä mitä voisit kokeilla (siis jos et ole jo kokeillut):

  Jos ei noilla tokene niin melkein miettisin jo uuden hankkimista siihen tilalle. Luvalla sanoen iPhonesi on jo vähän vanhahko, varmaan akunkesto yms ei ole enää parhaimmasta päästä. Ja, uusi on aina uusi :)

  Tero@SoneraPartio
   

Jaa tämä sivu