1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Iphone 3G S, kannattaako?

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi fogaz 29.07.2009.

 1. fogaz

  fogaz Member

  Liittynyt:
  23.10.2007
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  eli siis ajattelin tilata soneralta itselleni tuollaisen iphonen, kannattaako ottaa tuo Gs malli vai pelkkä G? mitä eroa niistä löytyy?

  ja saakohan tuon sitten jailbreakattua ihan normaalisti vai meneekö pitkän aikaa ennenkuin saadaan tuo tehtyä?
   
 2.  
 3. TemeTee

  TemeTee Regular member

  Liittynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  1,541
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Mun mielestä 3GS ei ole kovin hyvä diili hintaansa verrattuna. Kun tavallisen 3G:n jailbreakkaa ja asentaa vaikka cycorderin, saadaan todella hyvä videokamera joka mielestäni viekin sitten kaiken 3GS:n hyödyn.
  Molemmat 3Gn ja 3GSn saa jailbreakattua. Pelit kyllä pyörivät paremmin 3GS:llä. Kannattaa valita se malli ihan rahatilanteen perusteella.
   
 4. Superi79

  Superi79 Member

  Liittynyt:
  02.08.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo. Jos raaskii jailbreikata (on siinä pieni riski takuuasioiden kannalta), niin 3G:hen saa lähes saman toiminnallisuuden kuin 3GS:ään.

  Ohjelmapuolella saattaa olla/tulla joitakin 3GS:n ominaisuuksia hyödyntäviä erikoisuuksia, mutta koska vanhoja malleja (plus iPodeja) on valtaosa, ohjelmat varmasti tehdään pienimmän yhteisen nimittäjän mukaan vielä pitkään.

  Aikalailla maksukyvystähän tuo on kiinni ja siitä, kuinka paljon antaa painoarvoa 3GS:n rautapuolen uudistuksille, kuten suuremmalle muistille, nopeudelle, paremmalle 3D-kiihdytykselle, tarkentavalle kameralle yms. Se on aikas varmaa, että kun suunnittelu- ja tuotantolinjat toimivat, sieltä pukkaa kuitenkin uutta mallia aina vuosittain.
   

Jaa tämä sivu