1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPaq Travel Companion 5190 ei boottaa

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi kinosau 24.04.2008.

 1. kinosau

  kinosau Guest

  Vuoden vanha Travel Companion oli jäänyt yön yli päälle ja akku tyhjeni. Kun koneen kytki kiinni virtalähteelle, ohjelma aloitti käyttöjärjestelmän (Windows mobile) uudelleenlatauksen mutta ei päässyt alkua pidemmälle: Näyttöön tulee siis se sininen HP iPaq ruutu jossa pylväsnäyttö näyttää että jotain latautuu mutta sen jälkeen ei tapahdu mitään. Pylväs siis rullaa loppuun ja sen jälkeen ei mitään.

  Tikulla boottaaminen ei auta, ei virtakytkin + tikulla buuttaus. Akun irroitus ei auta. USB portti ei toimi koska käyttöjärjestelmä ei toimi.

  Mitä teen, heitänkö kuikkaa? Laite on kolmetoista kuukautta vanha ja jos nämä iPaqit on tämmöisiä yhden vuoden kertakäyttölaitteita niin oli sitten takuulla viimeinen HP:n merkillä varustettu laite mitä tähän talouteen hankittiin.
   
 2.  
 3. Zufushiki

  Zufushiki Regular member

  Liittynyt:
  13.09.2007
  Viestejä:
  152
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voi olla että akun jännite laskenut liikaa, eikä jaksa lähteä lataamaan.
  oletko kokeillut ladata vain usb:llä vai myös verkkolaturilla?
   
 4. useit

  useit Member

  Liittynyt:
  06.05.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  nou hätä!
  hommaa hoituu tekemällä laitteellesi hard reset seuraavasti:
  ipaqisi sivussa on päällekkäin neljä näppäintä, paina niistä yhtaikaa ylintä ja alinta sekä paina samalla kynällä laitteen takana olevaa reset-näppäintä/reikää
  irroita kynä sen jälkeen ensimmäisenä resetistä, jolloin laitteen pitäisi bootata -tämän jälkeen tosin voit joutua asentamaan ipaq:iisi kaikki softat uudelleen (nehän tosin saa hp:n sivuilta imuroitua)
  itse tein noin ja sain hommat jälleen "pelittämään" jumiin menon jälkeen
   
 5. kinosau

  kinosau Guest

  Sain vehkeen HP:n korjattavaksi vaikka omanlaista efforttia sekin vaati. Kämmykkä kävi Itävallassa kääntymässä ja tuli takaisin satelapun kanssa jossa sanottiin että ROM oli flashattu. ROM oli siis korruptoitunut. (mitenköhän...?)

  Näissä on kai ollut aika paljon emolevyvikoja?

  Pitää kuitenkin pistää korvan taakse tuo hardboot-proseduuri vastaisen varalle. Joskushan saattaisi tehdä mieli esim vaihtaa tai upgreidata käyttis.

  Kiitos vastauksista.
   

Jaa tämä sivu