1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iobit softat

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi Happyman7 22.06.2011.

 1. Happyman7

  Happyman7 Member

  Liittynyt:
  22.06.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko Lataamisen arvoisia softia?

  Malware Figter
  Game Booster
  Advanced Systemcare
   
 2.  
 3. 79atanos

  79atanos Regular member

  Liittynyt:
  20.05.2008
  Viestejä:
  1,945
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  48
  Turhia ja myös huonoja minun mielestäni. Kaikenlaiset optimointisoftat ovat melkoisen turhia, ja ovat todennäköisin syy erinäisiin ongelmiin.

  Parilla kaverillani Advanced Systemcare aiheutti pahoja ongelmia. Toisella meni eräänä päivänä poistamaan putsailun yhteydessä ison osan F-Securen tiedostoista ja rekisterimerkinnöistä, äffä meni uudelleenasennukseen. Toisella taas kyseisellä softalla putsailun jälkeen Windows ei enää osannut päivittää itseään ja aiheutti joitain pienempiä ongelmia ja yleistä hitautta.

  Game Booster on turha. "Turhat ja ylimääräiset" taustaprosessit voit sammuttaa itsekin ilman erillistä softaa, samoin ajureita voit itsekin päivittää manuaalisesti. Eheytystoimenpiteet eivät tuo oikeastaan mitään nopeutusta peleille, ellei kyseessä ole äärimmileen pirstoutunut kovo. Niin ei kuitenkaan pääse käymään, koska Windowsin oma automaattinen eheytys ajaa asiansa. Ja nykyaikaiset käyttöjärjestelmät hanskaavat kyllä ihan hyvin prosessorin ja muistinkäytön prioirisoinnin.

  Malware Figter tuli Iobit Security 360:n tilalle. Tämä taas taannoin ryvettyi pienessä skandaalin poikasessa kun yhtiö meni varastamaan toisen yhtiön tuotteen haittaohjelmatunnisteita. Eikä tämä, eikä myöskään edellinen versio ole pahemmin missään testeissä menestyneet. Parempia löytyy.


  Sinuna jättäisin nuo asentamatta.
   
 4. Happyman7

  Happyman7 Member

  Liittynyt:
  22.06.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia tiedosta, Jätänpä asentamatta. Taustaohjelmat sammutan itse tarvittaessa.
   

Jaa tämä sivu