1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

inverto idl-7000 pvr

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi sat2003 12.07.2006.

 1. paarlahtI

  paarlahtI Member

  Liittynyt:
  07.11.2008
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
   
 2.  
 3. Harri_M

  Harri_M Member

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  itsellä antenniverkkoon tarkoitettu malli. en ole ainut jolla invertto on värkännyt. tämän voi todeta lukemalla erinäisiä foorumeita. hyvin harva on nostanut mitään positiivista ko. boksista oli sitten kyse antenni tai kaapeliin kytkettävä malli.

  itse ainakin oletan että päivittämällä edelliset bugit saataisiin korjattua. näin ei ole kuitenkaan käynyt vaan samat ongelmat jatkuvat ohjelmistosta toiseen eri muodoissa.

  laite näyttää olevan valitettavan kestävä sillä olen yrittänyt saada sitä rikki että saisin verukkeen hakea kaupasta paremman boksin jossa myös takuu ja huolto pelaa. sille on aivan sama vaikka valikot ja käyttö olisi hankalempaa kunhan itse laite toimii sille tarkoitetulla tavalla. näyttäähän näitä olevan bokseja joista on enemmän hyvää kuin huonoa sanottavaa.

  itseäni jurppii ja ihmetyttää myös se että tietty taho ei halua että joku ilmoittaa uusista päivityksistä ja mitä päivityksen pitäisi korjata. eikö sinua ihmetytä?
   
 4. paarlahtI

  paarlahtI Member

  Liittynyt:
  07.11.2008
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

  Kyllähän se on niin, että tuo kaapeliverkon inverto on ongelma ainakin Welhon verkossa. Ykkösen paketilla tekstitykset eivät pelaa, vaan paljon jää pois tai vilahtaa ohi. Kolmosella on ongelmana se, että puhe tulee eri tahdissa kuin suun liike.
  Tuo tekstityksen ongelma olisi saatava pois. Kyllähän se kääntää ilman tekstia reaaliajassa kun pistää dutchin päälle, mutta sitä monotonosta ääntä ei jaksa kuunnella.
   
 5. jjaala

  jjaala Member

  Liittynyt:
  06.07.2003
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tekstitysongelma tuntuu olevan yleinen useimpien digiboksien kanssa. Onneksi Inverto kuitenkin tallentaa kaikki tekstit ja tallennettua ohjelmaa katsottaessa näyttääkin tekstit ajallaan. Itse käytänkin Ylen ohjelmia katsoessani joko TV:n omaa viritintä tai pistän tallennuksen päälle ja katson sitten pienellä viiveellä sitä lähetystä.
   
 6. Mikkopee

  Mikkopee Regular member

  Liittynyt:
  25.02.2007
  Viestejä:
  107
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Paitsi että timeshift ja ylen tekstit ei toimi ollenkaan.
   
 7. paarlahtI

  paarlahtI Member

  Liittynyt:
  07.11.2008
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Turha puolustella että Welhon verkossa toimisi timeshift. Kaikilla ei ole lisäksi digitelkkaria, joka vaaditaan jos haluaa katsoa ohjelmat tvn virittimestä. Mitähähän kuluttajasuoja-asiamies sanoo noista tekstiongelmista? Täytynee kysyä onko se sellainen vika, että antaa aiheen kaupan purkuun, jos päivityksellä ei saa poistettua.
   
 8. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Onko muilla tullut vastaan sitä, että Yle FST:ltä ja Teemalta katoaa tekstitykset? Eli, en näe tekstejä enää edes sellaisissa Teeman pätkissä, jotka on tallennettu aikaa sitten. Tiedän pomminvarmasti että jossain vaiheessa noissa näkyi tekstit, siis noissa tallenteissa.

  Päivitin jokin aika sitten tuohon uusimpaa firmwareen, ja asennuksen jälkeen homma toimi, mutta ei toimi enää. Muutoinkin tuntuu, että toisena päivänä tallenteissa näkyy tekstit ja toisena ei.

  Tällä hetkellä en näe livekuvassakaan tekstejä FST:llä tai Teemalla, muilla kanavilla ei ole ongelmia. Inverto kiinni kaapelissa.

  Ja asetuksista on kyllä koko ajan ollut päällä se tekstityksen tallennus.
   
 9. jporiseva

  jporiseva Regular member

  Liittynyt:
  15.08.2006
  Viestejä:
  105
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jahas ja kun vetelin piuhoja irti ja sammuttelin laitteen virrat kokonaan niin tekstitys palasi livekuvaan ja saman tien tallenteisiinkin. Lisäksi tuon EPG:n ärsyttävä villkuminen katosi. En tiedä mitä häikkää tuossa koneessa oli, toivottavasti se pysyy nyt kondiksessa...
   
 10. marDH

  marDH Member

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ... vetäsempä tähän omat havaitsemani plussat ja miinukset, jatkan jutun lukemista sitten taas (saattaa löytyä vastauksia mutta laitan nää nyt tähän kun tulee mieleen)

  + paljon tilaa ohjelmille
  + kaukosäätimen toiminnallisuus ja käyttö
  + alku- ja loppuennakon säätö ohjelmiin


  - alku ja loppu ennakon säätö ohjelmiin, yleä tallentaa liian myöhään ja mainoksia tulee muilta kanavilta liikaa alkuun ;(
  - ei löydä kaikkia kanavia, meillä kaksi samanlaista joista toinen ei löydä voicea yms. muutamia muita kanavia, toinen taas hakee kaikki saatavilla olevat??
  - hidas siirto systeemi tallennetuille ohjelmille jos ne haluaa usbin kautta tietsikalle
  - millä ohjelmalla nämä saadaan näkyviksi tietokoneella
  - jättää ohjelma päivityksiin ohjelmia jotka tallennetaan myös seuraavalla kerralla samaan aikaan, näkyy keltaisen huutomerkki huomiona valikossa
  - päivämäärän ja kellon ajan toimivuus kts. seuraava
  - talletettu ohjelma tallennus poukkoilee sinne tänne aika ajoin eikä tallenna oikeata ohjelmaa vaan joskus jonkun pätkän jostain tai edellisen tai seuraavan ohjelman ???

  no, päivitän lisää kun tulee mieleen ...
   
 11. VarMi

  VarMi Regular member

  Liittynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  140
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  lisäisin vielä Plussiin:
  +Todella kätevä minuuttikelaus 1=1min eteenpäin 2=2min eteenpäin jne. aina 9 asti, 5-6min ja yleensä pääsee mainoksista "eroon", jos ei sitten mennyt 2-3min ohi. Siitä päästäänkin seuraavaan.
  +Minuuttikelaus "navigointinäpäimestä" minuutti eteen=ylöspäin ja minuutti taake=alaspäin ja toista ja toista.
  +Tavalliset kelaukset eteen ja taaksepäin, hyvät kertoimet.
  +2(1/2 ja 1/4 nopeus) hidastusnopeutta niin eteen kuin taaksekin päin.
  +Osaa nimetä ajastetun tallennuksen oikein, eikä sen mukaan mikä tallennuksen alkamisen aikaan on menossa(Kansalaisboksi ainakin nimeää sen mukaan mikä on menossa) epg.mukaan

  Miinuksista poistaisin noiden plussien ansiosta ennakot:
  Ylella alkaa joskus ohjelmat muutenkin hieman liian aikaisin,
  n.15.sec menee ajastetun tallenteen käynnistymiseen ja minuutti ennakkoa on riittänyt.

  Kanavahaku ongelma kuullostaa oudolta. Oletko kokeillut samassa pisteessä yksitellen samoilla kaapeleilla siten että molemmissa käytät samaa kaapelipari siis antennirasiasta vedät molemmille virittimille omat kaapelinsa ja sitten samoilla kaapeleilla kokeilet sitä toista? Hakuparametit on samat, "hae kaikilta kanavilta"?
  Katseluongelmiin Hae joku codekki-paketti koneelle, vaikka k-lite pitäisi näkyä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2009
 12. Harri_M

  Harri_M Member

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  vlc mediaplayer toistaa videon kuin videon ja ei tartte kodekkien kanssa leikkiä.
   
 13. marDH

  marDH Member

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  NIIN ... tällainen ongelma seuraavaksi, on vaivannut konetta jo kauemminkin.

  - alkuviikosta ohjelmia tallennukseen ohjelmoitaessa, jotkut ohjelmat siirtyvät tunnilla eteen päin tallennettavaksi ja usein onkin niin että seuraavana kanavalla tuleva ohjelma on tallentunut sen ohjelmoidun sijasta
  - varsinkin sarjat ++ merkinnällä ohjelmoidut tallentuvat usein päin persettä ja sekös vit... harmittaa vietävästi
  - loman aikana talteen menneet ovat yleensä mitä milloinkin vaikka tallentuneen ohjelman nimi on oikea, sisältö on yleensä seuraava ohjelma joka kanavalta on tullut
  - joskus kone ei hyväksy eri tallennus muotoja (päivittäin, viikottain, arkipäivät, sarjat) lankaan vaan antaa ainoastaan rec merkinnän jonka kuitenkin voi korjata toisaalla personal... kansion takana

  Aika ja päivämääriä olen kokeillut muutella ja asetella kaikilla tavoin, vika ilmenee silti jatkuvasti vaikka kuinka koittaisi säätää

  Keksiikö tähän kukaan syytä?
   
 14. Topi1984

  Topi1984 Member

  Liittynyt:
  20.08.2008
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ootko päivittäny laitetta? Kannattaa aina laittaa sieltä henkilökohtasesta kalenterista päätä ohjelmaopas kohtaan kyllä, itellä ei oo ollu ikinä mitään ongelmaa tän laitteen kanssa.
   
 15. marDH

  marDH Member

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  rautalankaa;
  - selitäs tarkasti toi miten löydän henk.koht kalenterin

  päivitetty on, omasta päivitys valikostaan
   
 16. Harri_M

  Harri_M Member

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  kaukosäätimestä etsit "menu"-näppäimen josta aukeaa valikko, ja avot. itselläni on neljäntenä ylhäältä päin.

  ps. sillä päivitysvalikolla mitään tee. inverto.tv:n sivuilla on wirmis-softa jonka voit tallentaa usb-muistitikulle ja tökkää se sitten boksin usb-aukkoon etupanelin alla. seuraa sitten näyttöön ilmestyviä ohjeita. mikäli sinulla on niinkin vanha ette wirmis tuo usb:a on sitten otettava käyttöön data interface ja piuhan kautta koneella päivitellä.

  itselläni tulee jotain muuvaara merkkejä henkilökohtaiseen kalenteriin ja jos niitä on paljon boksin nopeus laskee huomattavasti. siksipä kerran kuukaudessa pitää poistella nuo epäonnistuneet tallennukset pois kummittelemasta. miksi niitä yleensä edes tulee ja millä tuon voisi korjata?


  edit: olikin näköjään vanhat tuolla inverto.tv:n puolella joten suuntaa katseesi http://www.toptronics.net/inverto/paivitykset.asp osoitteeseen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2009
 17. Topi1984

  Topi1984 Member

  Liittynyt:
  20.08.2008
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Henk.koht.kalenterille on myös nappi kaukosäätimessä PIP ja sub/audio napin välissä.
   
 18. Topi1984

  Topi1984 Member

  Liittynyt:
  20.08.2008
  Viestejä:
  22
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pitkän testin jälkeen olen saanu laitteen valmiustila hiljaiseksi. Eli kun laite on sammutettu niin että punanen palaa edessä, otat töpselin pois seinästä. Annat olla noin 24 tuntia pois virrasta, ja sen jälkeen isket töpselin seinään, ei enää hurise ympäri vuorokautta. Testattu kaks kertaa onnistuneesti, en tiedä mikä ihme siinä on mutta toimii. :) Kokeilee ken voi.
   
 19. Digikone

  Digikone Member

  Liittynyt:
  09.12.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jopas kaikenlaista kommentia löytyy ko. poxiin.
  Kysymykseni onkin käyttökokemusia seuraavista:
  A) tuo mainittu Sarja tallennus? toimiiko hienosti eli tallentaako kaikki saman nimiset ohjelmat EPG:stä vaikka kellon aika olisi eri?
  B) Toimiiko tallennus standby tilassa eli sammutettuna? topfield meni hylkyyn juuri tämän vuoksi että poxi olisi pitänyt jättää päälle jotta ajastettut tallennukset olisivat toimineet...
   
 20. VarMi

  VarMi Regular member

  Liittynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  140
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  A) en osaa sanoa
  B) KukKuu, ja hienosti toimii ja voi sammuttaa laitteen tallennuksen aikana/ajastuksen, huomauttaa kyllä jos ei ole lopetusaikaa laitettuna. Edit. Ai niin kannattaa laittaa asetuksista minuutti eteen jos tallentaa muitakin kuin mainoskanavia kovalevyn käynnistyminen vie n.15s muuten voi jäädä alku näkemättä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2009
 21. LauriX

  LauriX Member

  Liittynyt:
  03.03.2007
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  A) Ei toimi luotettavasti, kuten ei mitkään tallennukset suoraan epg:n kautta. Itse käyn aina tallennuskalenterin kautta muokkaamassa kiinteät alkamis- ja loppumisajat. Alkoi jossakin vaiheessa hatuttamaan ohjelmien arvonta tallennus, ajat hyppi ihan miten sattui. Samalla laitan esim. sarja 1 mtv3 to 20.00-21.00 viikottain ja sitten se nauhoittaa joka torstai tuolla aikavälilä. Tuli sieltä sitten mitä tahansa ohjelmaa, niin tallentuu tuolle alkuperäiselle nimelle.

  B) Tallennnukset lähtevät päälle myös standby-tilasta. Tämän kanssa ei ole mulla ollut koskaan ongelmia.

  Mielestäni tuo laite on yllättävänkin hyvä, kunhan sen rajoitukset on tullut tiedostettua. Suurin murhe oli tuo ajastuksen sekoilu, toinen harmin aihe on hidas kopiointi boksista ulos.

  + tulee myös siitä, että voi nauhoittaa kahta kanavaa ja katsoa vielä tallennetta/kolmatta kanavaa. Tuokin ominaisuus puuttuu monista nimekkäämmistä malleista, tai ainakin puuttui silloin 4 vuotta sitten, kun matolaatikon hommasin.

  Vaihdoin siihen pari vuotta sitten 500 gigan levynkin (alkuperäinene 160 Gt), jottei olisi niin kiire katsoa ohjelmia pois, ei ole vielä tullut täyteen...Firmiksenä muistaakseni 1.3 jotakin, kokeilin 1.4 sarjan firmiksiä, mutta ne olivat herkempiä kaatuilemaan ja minulle luotettavuus on tärkeämpi kuin jokin ominaisuus, joka tuosta 1.3 sarjasta puuttui.
   

Jaa tämä sivu