1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Internet toimii wlanissa mutta ei pöytäkoneessa

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi paendra 12.09.2012.

 1. paendra

  paendra Member

  Liittynyt:
  08.02.2012
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkäs ongelmana on se että pöytäkoneessa netti ei toimi vaan herjaa keltaista kolmiota ! merkin kanssa ja kun ongelmaa koittaa windows ratkaista sanoo että ei ole mitään ongelmaa, paitsi ettää sanoo 'Kohteella lähiverkkoyhteys ei ole kelvollista IP-määritystä. ->Ei korjattu."
  Läppärillä netti toimii mainioisti kuin myös ps3:lla ja muilla nettiä käyttävillä koneilla, paitsi pöytäkoneella. Miten korjaan kyseisen asian? Modeemina toimii Zyxelin
  p-660HN-TIA ja pöytäkoneena fujitsun win7
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2012
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,921
  Kiitokset:
  998
  Pisteet:
  193
  Minulla ei ole Win 7:aa, joten aivan yksityiskohtaisesti en osaa neuvoa, kuinka löydät Lähiverkkoyhteys-kuvakkeen, mutta varmaankin onnistut. Klikkaa kuvaketta oikealla painikkeella ja valitse Ominaisuudet. Varmista, että Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) on valittuna. Klikkaa tuo rivi korostuneeksi ja klikkaa sitten valintapainiketta Ominaisuudet.

  Valitse aukeavasta Internet Protocol Version 4-ikkunasta välilehti Yleiset. Seuraavat kohdat tulee olla valittuna: Hae IP-osoite automaattisesti ja Hae DNS-palvelimen osoite automaattisesti. Klikkaa sitten Lisäasetukset ja valitse välilehti IP-asetukset. Kohdassa IP-osoite tulisi lukea "DHCP käytössä".

  Nämä ovat ns. normaalit asetukset. Jos internet-palvelun tarjoajasi on ohjeistanut toisin, noudatat tietenkin niitä ohjeita.
   

Jaa tämä sivu