1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Internet Axplorer

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi erkko 16.09.2015.

 1. erkko

  erkko Member

  Liittynyt:
  08.07.2003
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  16
  Jokin aika sitten havaitsin etten pääse kirjautumaan I-E:n kautta Hotmailiin. Cromessa ja Firefoxissa toimii hyvi,Operassa ei välttämättä aina. I-E:n salasanaherjauksen vuosi kävin sen vaihtamassa Yahoon kautta mikä ei myöskään meinannut onnistua kunnes sitten useamman yrityksen jälkeen;yhden kerran,eikä sitten enää. Uusi salasana tiety vaihdettiin muihin selaimiin:OK. Ihan vaan periaatteessa;kyllähän sen pitäisi toimia,kun toimi aiemmin vuodesta 2000. Mikä ihme tuossa nyt on? Onko tietoa? Kiitos!
   
 2.  
 3. Tkonemies

  Tkonemies Regular member

  Liittynyt:
  09.07.2015
  Viestejä:
  249
  Kiitokset:
  26
  Pisteet:
  28
  Jos et pääse IE kautta kirjautumaan tuonne käytä näitä muita selaimia. Hyvin yksinkertaista eikä tarvitse "tapella" yhden selaimen kanssa päiviä yhden sivuston vuoksi. Lisäksi IE on jälkeenjäänyt muista selaimista mm nopeudella ja käytettävyydellä. Näin minäkin tekisin.
   
 4. erkko

  erkko Member

  Liittynyt:
  08.07.2003
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  16
  "Kiitos". Olipa vastaus selvään kysymykseen! Muut selaimet ovat säänöllisessä käytössä. I-E vain tietyissä tapauksissa, harvoin. MSN:n sivulle pääsee kirjautumaan kyllä esim. Chromella;on pääselain. Kysymys kuului: miksei I-E tunnista omaa salasanaansa,kun se on tähänkin saakka,eli vuodesta 2000 tehnyt? Tavalliset selaimet on kyllä käyty läpi laidasta laitaan ihan pelkästä uteliaisuudesta. Mukaanlukien usea Linuxin jakelu . Jos et kerran osaa vastata,niin jätä se tekemättä! - Muuten,ei sen toimivuus I-S:ssä ole mitenkään tärkeää. Mutta kun sen pitäisi,niin kysyinkin miksi ei? Häh!
   
 5. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,289
  Kiitokset:
  660
  Pisteet:
  123
  Ihan näin alkuun Hotmail tai siis nykyyään Outlook ei ole mitenkään sama kuiin IE sama yritys vain taustalla.

  Avaisitko hiukan tätä?^
  Vaihdoit salasanan mihin? miksi? koska jos et päse kirjautumaan hotmail tilille miksi vaihdoit muita salasanoja?
  Sama salasana sillä hotmail tilillä on ihan selaimesta riippumatta.

  Eli kun menet tälle sivulle et pääse kirjautumaan sisälle IE:lä mutta pääset muilla selaimilla?
  https://www.hotmail.com
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2015
 6. erkko

  erkko Member

  Liittynyt:
  08.07.2003
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  16
  Siis:Ei muita salasaanoja kuin MSN:n/Hotmailin salasana joka ei I-L:lle kelvannut;meni vaihtoon. . Kun sitä ei kelpuuteta,tulee valikko jossa eri vaihtoehtoja jatkon suhteen.J.n.e. Mitä salasanan vaihtoon,tulee niin mikä ettei,vaihdetaanhan niitä muutenkin. Mutta eipä sillä uudellakaan I-L:n Hotmailiin kirjautuminen onnistunut kuin kerran,ja sekin ensin MSN:ään kirjautuen ja sieltä Hotmail. Mikä ei ko. selaimella enää sitten toimikkaan. Tämä esiintyi joskus aiemminkin,mutta korjautui itsestään . Koska käytän yleensä muuta/muita selainta sähköpostiin,niin ei sillä sinänsä ole väliä. Kysyinpähän vain josko sen saisi jostain säätämällä toimimaan. Ihan vaan koska sen pitäisi toimia. Esimerkiksi vaihtoon tarvittavan koodin,siis I-:llä vaihtamiseen ei sen tekeminen puhelimeen lähetettävällä toiminut,koska mitään ei lähetetty. On sekin joskus toiminutkin. Nyt meni Yahoon kautta. - Mutta: Eiköhän jätetä tämä tähän. Kiitos mielenkiinnosta. ;)
   

Jaa tämä sivu