1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu InFamous asennusongelma

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Tiger25 27.04.2015.

 1. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Hankin tässä viikonloppuna PS3 320GB Slimmin ja InFamous pelin muutaman muun pelin lisäksi. Ongelmana on se, että pelin takakansitiedoissa sanotaan peliasennuksen (Game Data Install) kooksi noin 1,3GB (useat PS3 saitit ja foorumit vahvistavat tämän), mutta konsolin itsensä mukaan peliasennuksen koko on vain n. 940MB.

  Peli näyttää asennuksen ehtivän 23% asti, ennen päävalikon ilmaantumista (tietääkseni tämä on normaalia, sillä kuulemma peli asentelee itseään alkujakson aikana).

  Mikähän tässä nyt mättää? Onko kyseessä viallinen levy kun ei asennuksen koko vastaa ilmoitettua?
   
 2.  
 3. Kojo10

  Kojo10 Regular member

  Liittynyt:
  17.07.2007
  Viestejä:
  241
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Jos peli toimii, onko sillä väliä kuinka paljon asentuu?
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  En tiedä johtuiko sitten vajaasta asennuksesta vai mistä, kun peli alkoi kuudennen tehtävän kohdalla tökkiä pahasti. Tehtävä ei joko avautunut ollenkaan(tehtävän waypoint ei reagoinut pelihahmoon ollenkaan), tai tehtävän alkaessa waypointit eivät toimineet ollenkaan(eivät ilmestyneet kartalle eikä niitä voinut suorittaa mitenkään). Muitakn outouksia esiintyi tökkimisen yhteydessä, mm. dialogin äänet eivät kuuluneet ollenkaan, ja pelihahmon kuollessa peli saattoi jäädä limboon (musta ruutu), josta pääsi pois vain käynnistämällä pelin uudestaan. Kun pelin sai käyntiin uudestaan sama tökkiminen toistui. Lisäksi pelistä poistuessa konsoli tallensi tietoja selvästi pitempään kuin tavallisesti ja päätyi lopulta resetoimaan itsensä (tripla-piippauksen kera).

  Kokeilin tässä vaiheessa erinäisiä lataus- ja tallennuskikkoja (tallensin pelin, latasin sen uudestaan, sekä suoraan pelistä samantien että uudelleenkäynnistyksen jälkeen). Tästä ei ollut apua, sillä sama tökkiminen jatkui, joten ajattelin kokeilla peliasennuksen poistoa. Tässä välissä ehdin jo poistaa savetkin, siltä varalta että ne ovat jotenkin rikki.

  Konsolissa ei ole tietääkseni vikaa, sillä muut pelit toimivat normaalisti. Se on tietenkin käytetty, koska uutenahan Slimmiä ei enää saa mistään.

  MUOKS:
  Ongelma ratkaisi itse itsensä, pelailin muutaman alkuvaiheen tehtävän uudestaan läpi, ja nyt peli näyttäisi olevan oikein asennettu, peliasennustiedoissakin näkyy nyt oikea asennuskoko(n. 1,3GB). Olisikohan käynyt niin että peli ei ensimmäisellä kerralla asentunut oikein, tai en antanut sile riittävästi aikaa asentaa itsensä. Tämän vuoksi peli sitten jumitti tuossa kuudennen tehtävän kohdalla kun tarvittavaa dataa ei ollutkaan asennettu.

  Konsolin resetoituminen pelin sammutuksen yhteydessä saattoi myös johtua siitä että asennusta ei suoritettu loppuun asti, ja hätäpäissäni suljin pelin ilman pausettamista, joka kuulemma saattaa johtaa pelidatan tai tallennusten korruptoitumiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2015

Jaa tämä sivu