1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Ikonit eivät toimi (Windows 7)

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi sanzebs 03.07.2014.

 1. sanzebs

  sanzebs Regular member

  Liittynyt:
  18.05.2013
  Viestejä:
  124
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei. Olen käyttänyt Audacityä jo pitkään, ja sen ikoni on näkynyt normaalisti työpöydällä tähän päivään asti. Rupesin kuitenkin siistimään työpöytääni; poistin muutamia pikakuvakkeita, siirtelin niitä ympäriinsä ja päätin pistää Audacityn alapalkkiin. Sen jälkeen huomasin, että ikonin kuva on kadonnut, ja paikalla on paperi.

  Mallikuva:
  [​IMG]

  Olen jo etsinyt ratkaisua kyseiseltä foorumilta http://www.sevenforums.com/general-discussion/9973-icons-not-showing-up.html ja siellä saatiinkin "toimiva ratkaisu", vaikkei se minulla toiminutkaan...

  Huomasin tuossa, että samalla, kun käynnistin Audacityä ja poistin pikakuvakkeen alapalkista, pikakuvake ilmestyi takaisin toimivalla ikonilla. Kun sammutin ohjelman, pikakuvake häipyi.

  Eli luuleeko tietokone, että alapalkissa on jotenkin kaksinkerroin tuo pikakuvake, ja tämän kaksoiskappaleen poistaminen ei juuri ehtinyt vaikuttaa varsinaiseen, ennenkuin ohjelma käynnistyi... ja kun sammutin ohjelman, se poisti itsensä.

  Ei tässä muuten, mutta alapalkissa paperi-ikoni näyttää huonolta. + Muitakin ohjelmia on liittynyt tähän ongelmakerhoon, eikä niitä alapalkissa erota toisistaan. Ja koska tämä kerran on joku yleinenkin ongelma, kai joku osaa siihen kertoa vastauksen...niin toivon.
   
 2.  
 3. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  239
  Pisteet:
  143
  Kokeilepa poistaa "paperi-ikoni" ja avaa Audacity. Silloin Audacityn kuvakkeen pitäisi ilmestyä palkkiin muiden aukiolevien ohjelmien tapaan. Sitten klikkaa hiiren oikealla Audacityn kuvaketta ja valitse "kiinnitä tehtäväpalkkiin". Nyt kuvakkeen pitäisi jäädä ohjelman sulkemisen jälkeenkin palkkiin ja jatkossa ohjelman pystyy käynnistämään sen kautta.
   
 4. sanzebs

  sanzebs Regular member

  Liittynyt:
  18.05.2013
  Viestejä:
  124
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Edelleen samaa ongelmaa silloin tällöin. Saattaa johtua jotenkin siitä, että näyttöjä on kytkettynä tietokoneeseen?
   

Jaa tämä sivu