1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ifoedit ongelmaa

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi majku 06.01.2011.

 1. majku

  majku Member

  Liittynyt:
  14.04.2007
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen käyttänyt Ifoeditiä kun on tarvinnut tekstit muuttaa .sup -muodosta .srt -muotoon. Elikkä ensin Ifoeditillä muokkaan kuvan ja tekstin ja sen jälkeen Subripillä muutan tekstit .srt -muotoon. Tämän jälkeen niitä on ollut hyvä muokata Subtitle Workshopilla. Nyt on kuitenkin tuon Ifoeditin kanssa joissakin ohjelmissa ongelmia. Ohjelmat/elokuvat on tallennettu digiboxille ja siirretty koneelle jne.

  Mikä on Ifoeditissä ongelmana kun ilmoittaa tällaisen tekstin: Internal error: additional data required but no free space in input buffer. Klikkaan ok:sta ja vähän ajan jälkeen tulee tällainen teksti: Internal error: input stream buffer too small please inform derrow. Taas klikkaan ok ja sitten vähän ajan päästä tulee ikkuna josta klikkaamalla koko ohjelma sammuu.

  Löysin vanhan (v. 2004 käydyn) keskustelun asiasta, mutta en sieltä löytänyt omaan ongelmaani ratkaisua. Olen myös muualta netistä yrittänyt löytää ongelmaan apua siinä onnistumatta. Olisiko täällä joku viisas joka osaisi neuvoa. Ja tosiaan sen on vain joissakin ohjelmissa kun se tuota tekee.
   
 2.  

Jaa tämä sivu