1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hyundai E323D DVB-T 32" LCD

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi piparipru 07.11.2008.

 1. piparipru

  piparipru Member

  Liittynyt:
  07.11.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Täytyy nyt tulla kehumaan, kun tämän sivuston perusteella olin ostamassa LG 3000 32" televisiota. Tv oli kuitenkin myyty loppuun verkkiksessä (koska tyhmänä en soittanut ja varannut sitä) ja no..paikanpäällä, kun telkkarin näin, niin en ollut ehkä ihan niin vakuuttunut. Toinen vaihtoehto oli SERV-IT messukone (josta täältä ei tietoa löytynyt) ja jonka sitten hain tänään...aika sokkona, koska löysin vain muutaman arvostelun ulkomaisilta sivuilta.

  Tv ei ole niin kaunis kuin LG:n töllö, mutta kuva on erinomainen! Ihan yllätti, että onkin niin hyvä kuva (on kuitenkin 60Hz...mikä kertoo vain, että se ei ole 100...minulle). Mutta jos joku miettii tän telkun hankintaa, niin kyllä se on ihan rahansa arvoinen! Aluksi hankala käyttää (ja mukaan ei tule suomenkielisiä ohjeita), mutta pähkäilyä meillä riitti oikeastaan 10min verran ennkuin asia valkeni. ja kaiuttimesta tuleva äänikin on todella hyvä...näin putkitöllöön verrattuna.

  Ja sitten veillä maininta, että Serv it liikkeestä sain erinomaista palvelua, sillä myyjä auttoi töllön autooni (joka ei ollut ihan liikkeen vieressä) kun kävin sen pienen pojuni kanssa hakemassa. JA palvelukin siellä oli todella hyvää!

  Kun tänän varasin itselleni töllön, niin niitä olisilloin kaksi enää jäljellä, eli yksi taitaa olla enää myynnissä...ja kuva on ihan uskomattoman hyvä (sillä olemme käyneet töllöjä katselemassa tässä viimoiset puolivuotta todella ahkeraan)eikä ole mitään pahaa sanottavaa ja käytössä töllön oma anteeniviritin, joka on parempi, kuin meidän halppis poxi...tosin ohjelmien kuvauksia ei näytä.

  Mutta on tosiaan sen 399 arvoinen ja kuva parempi kuin LG 2000 töllössä (sitä kävin ihmettelemässä gigantissa, mutta ei oikein tehnyt vaikutusta, LG 3000 paaljon parempi)

  Mutta siis, jos joku miettii että onko paska, niine i mielestäni, enkä mitään eroa ole nähnyt mustan näyttämisessä, omasta mielestäni se tulee niinkuin pitää..eli on mustaa..ei haamukuvia eikä bygimistä ja kestää valoakin sekä pimiää...kuva pysyy todella hyvänä.

  Ainut miikka tolle kaiuttimelle, jota ei saa tarpeeks hiljaiselle, hiljaisinkin on hieman äänekäs...ainakin omaan korvaan. Tai sitten on äänetön.
   
 2.  
 3. piparipru

  piparipru Member

  Liittynyt:
  07.11.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ai niin...ja töllö näyttää/tukee MPG4:sta.
   

Jaa tämä sivu