1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hyperx cloud 2 ei toimi

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Taavi5 29.05.2018.

  1. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Ostin eilen hyperx cloud 2 ja ne ei toimi, kun laitan usbhen niin syttyy valo ja kuulokkeista tulee se ääni että on päällä. Volumi näppäimessä oikeassa alakulmassa näkyy se megafoni ja siinä punainen rasti ja lukee ei yhdistettyjä äänilaiteita
     
  2.  
  3. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,191
    Kiitokset:
    61
    Pisteet:
    78
    Eihän sulla ole asennettuna Dolby Access Windows storessa (Kauppa)? Jos on, poista se ja käynnistä kone uudelleen.

    ps. "action kamera"- ilmoituksesi näkyy yhä. ;)
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  4. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Laitoin kyllä sinne action Cameron, että akku ei toimi.
     
  5. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    ei ole dolby accessia, no tänään hain kaupasta uudet takuulla eikä toimi.
     
  6. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,191
    Kiitokset:
    61
    Pisteet:
    78
  7. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,223
    Kiitokset:
    1,047
    Pisteet:
    243
    Jos haluat käyttää tuota Driver Easy -sovellusta, joka edellisen ohjeen lopussa mainitaan, niin älä ainakaan käytä sen Update All -toimintoa. Muutoin ajuritilanne karkaa kokonaan hallinnastasi.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,375
    Kiitokset:
    1,074
    Pisteet:
    223
    Noita drivereasy ajuriroskaohjelmia ei tulisi koskaan käyttää jos laitteelle on valmistajan tahoilta julkaistu ajurit ja tuki. Taavi5 :n kone on siksi uusi, että ajurit löytyy tukisivuilta ja joissakin tapauksissa saattaa joku koodekki olla tarpeen.

    Noiden käyttö ainoastaan vanhalle raudalle järkevää, jolle ajuritukea ei muualta löydy.

    edit: virh.korjaus
     
    Viimeksi muokattu: 30.05.2018
    Taavi5 ja lyyri kiittävät tästä.
  9. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    No ei mikään auttanut. Mutta nyt tänään kaverin kanssa asennettiin windows uudelleen ja nyt toimii
     
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Elikkäs windows löysi sille ajurin jos vain vehje oli kytkettynä. Aika hyvin toimii kympissä nuo.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,173
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    Saisi se kymppi löytää ajurin kun tökkää kuulokkeet paikoilleen. Uudelleenasennus on aika työläs tapa kuulokkeiden kytkemiseen.
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    No tästä olen kyllä samaa mieltä. Kumma ettei aiemmin löytänyt.
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,375
    Kiitokset:
    1,074
    Pisteet:
    223
    Kyllä kymppi ajurit löytää jos laite on tuettu. Ilmeisti olit jossain vaiheessa saanut sotkettua sitä, eikä tunnistanut laitetta oikein.
     
    Taavi5 kiitti tästä.
  14. Taavi5

    Taavi5 Regular member

    Liittynyt:
    25.08.2017
    Viestejä:
    635
    Kiitokset:
    18
    Pisteet:
    28
    Joo siellä ei näkynyt laitetta eikä näkynyt poustetuissa laitteissa
     

Jaa tämä sivu