1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HTC Wildfire S sisäinen muisti vähissä koko ajan

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi TonyStep 02.11.2011.

 1. TonyStep

  TonyStep Member

  Liittynyt:
  02.11.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sisäistä muistia pitäisi olla käytössä yli 500Mb, mutta puhelin näyttää antavan käyttöön vain 150mb, joka täyttyy todella nopeasti! Entisessä ZTE Bladessa tällainen ongelma ei tullut koskaan eteen? Olen yrittänyt siirtää SD-kortille kaikki mahdolliset siirrettävissä olevat appsit ja filet, mutta ei auta.
  Tällä hetkellä käytössä vain WhatsApp, Advanced task killer, google maps ja muutama muu. Silti puhelin herjaa vähän väliä, että vapauta tilaa ja sulkee ohjelmia. Samoin nuo muutamat käyttämäni appsit kaatuilevat todella usein. Joudun myös melkein päivittäin tyhjentämään ohjelmien välimuisteja, jotta saan taas muutaman Mb:n käyttööni. Puuh!! Turhautttavaa!

  Ihmettelen vaan, että vanha halpis ZTE Blade tuntui olevan huomattavasti parempi puhelin näiden kokemusten perusteella kuin tämä HTC Wildfire S.

  Mikä avuksi?
   
 2.  
 3. lumikke

  lumikke Member

  Liittynyt:
  10.11.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itselläni sama puhelin ja aivan sama ongelma vaikka todella vähän appeja. Ärsyttävää koska tämän tasoiseen puhelimeen pitäisi olla mahdolllista lataa monia eri appeja mutta muistin puutteellisuuden vuoksi ei onnistu
   

Jaa tämä sivu