1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HTC Sensation tahmaa

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi nirium 23.01.2012.

 1. nirium

  nirium Member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin viime elokuussa, silloin aivan uuden HTC Sensationin ja yllätyin todella positiivisesti.

  Nyt kuitenkin 5 kuukautta myöhemmin on puhelimeni ruvennut todella pahasti tahmaamaan. Mistä tahansa ohjelmasta kun tulen koti-näppäimen avulla takaisin päävalikkoon, ruutu on hetken aikaa täysin valkoinen missä on keskellä HTC:n vihreä logo. Tämän jälkeen taustalla näkyy päävalikko, mutta siitä puuttuu muutama pikakuvake ja kaiken päällä on harmaa laatikko jossa lukee "Ladataan...". Tämä laatikko estää kaiken muun toiminnan ja se pysyy ruudulla 10 sekunnista, kahteen minuuttiin.
  Mitä tahansa tekstiä kirjoittaessa, kirjaimet tulevat vasta muutaman sekunnin kuluttua painalluksesta ja välillä ne tekevät niin, että kirjaimen sijasta tulee numero (tämä niissä näppäimissä, missä pohjassa pitämällä tulee numero). Tämä ilmiö toistuu sähköpostissa, nettiselailussa, viestien kirjottamissa yms. missä ikinä voitkaan kirjoittaa.
  Kameran käynnistäminen kestää todella kauan ja kun se vihdoinkin suvaitsee käynnistyä, niin kameran kuva tökkii ja tulee jäljessä TODELLA pahasti.

  Käytän Advanced Task Killeriä turhien ohjelmien tappamiseen, mutta sekään ei näytä auttavan asiaa. Olen ladannut Android Marketista lukuisia ohjelmia ja pelejä, mutta luulen, että niillä ei ole vaikutusta tähän kyseiseen ohjelmaan.

  Kysynkin siis, että onko muilla vastaavanlaisia ongelmia ollut ja miten olette niistä selvinneet? Menisikö tämän kyseisen vian avulla puhelin takuuhuoltoon?

  Kiitos kaikille vastanneille jo näin etukäteen!
   
 2.  
 3. Pihlis12

  Pihlis12 Active member

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  1,312
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Taloudessamme on 2 Sensationia ja toinen teki ihan samaa mitä kuvaamasi ongelma on.Ikävä kyllä en muista mitä tein jotta tuo loppui. Mitään isoja muutoksia tuohon en tehnyt, poistin ylimääräisiä softia ja taisin määrittää että ohjelmat asennetaan muistikortille tms.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2012
 4. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Task killeriä ei pidä käyttää! Siitä ei ole mitään hyötyä.
   
 5. Blodoffer

  Blodoffer Member

  Liittynyt:
  15.09.2009
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eikö äiti ole kieltänyt käyttämästä task killereitä? ;) Tosiaan tuo bugi tuli 2.3.4 -päivityksen myötä. Sen saa korjattua (väliaikaisesti) käyttämällä puhelimen sisäistä "vapauta muistia" -toimintoa ja/tai käynnistämällä puhelin uudestaan. Ja nuohan olisi muutenkin suositeltavaa tehdä aina välillä.
   
 6. Boner69

  Boner69 Member

  Liittynyt:
  23.02.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  tere, joo- on samanlaisia ongelmia Sensationin kanssa.Yllättävän epävakaa luuri. ostin viime kesänä ja jonkun aikaa jo tökkinyt koko luuri aina välillä. ei vaan ole jaksanu toimittaa takuuhuoltoon. pian se on kuitenkin tehtävä. jotain pahasti pielessä. tämä on siis se eka versio jossa myös huono äänentoisto musapuolella- etenkin kaiutin surkee, huono puheluääni jne. puhelu alkaa viivellä - akun kesto on Todella surkee. ongelmia vaikka kuinka- osaan on tottunut mutta- ei todellakaan hinta-laatusuhde kohdillaan. ei..
  Tästä opin ainakin yhden asian- älä ikinä osta uusinta mallia mistään luurista- testauksen suorittaa näköjään asiakas.
   

Jaa tämä sivu