1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Htc exlorer apuja ?

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi SamuIhQ 10.10.2012.

 1. SamuIhQ

  SamuIhQ Member

  Liittynyt:
  20.10.2009
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Joo tota sellainen ongelma ilmeni tässä puhelimessani että sisäistä muistiahan tässä on muistaakseni se pari sataa megatavua.. elikkä siis olen ladannut puhelimeeni sovelluksia ehkä noin 50mt:n edestä ja kun huomasin sisäisen muistin olevan latausten jälkeen alhainen, siirsin sovellukset sd-kortille joo ja kyllä muisti nousi jälleen mutta ongelma tässä on se että tällä hetkellä on vain 13mt vapaata muistia ja kaikki mahdolliset sovellukset ovat siiretty sd kortille, turhat viestit poistettu ja kaikki mikä pitäisi viedä paljon muistia on siirretty sd kortille/poistettu. Musiikit ovat myös Muistikortilla niin en ymmärrä että mikä helvetti tässä on se ongelma osaisiko joku kertoa jonkun kultaisen neuvon tähän ongelmaan ? kiitos jo etukäteen!
   
 2.  
 3. aldolase

  aldolase Member

  Liittynyt:
  17.10.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Yksi keino on vaihtaa sovellusten oletusasennuspaikaksi sd-kortti, ohjeet: htcexplorerforum.com -> how to's -> [RESOLVED]: Forcing Apps to install to the SD card without root
  Tän keinon avulla saa siirrettyä joitain sovelluksia sd-kortille, joita ei normaalisti sinne pysty siirtämään, kuten Facebookin. Jos sovellus on sd-kortilla sitä ei kuitenkaan pysty käyttämään widgettinä. Tämä siis muuttaa sovellusten oletusasennuspaikaksi sd-kortin, eli jos lataat launchereita yms. sun pitää asentamisen jälkeen siirtää ne taas puhelimen muistiin jotta ne toimis. Järeämpi keino muistin lisäämiseks on ilmeisesti roottaaminen ja sd-kortin partitiointi mutta siitä mulla ei oo kokemusta.
   
 4. hamsu2

  hamsu2 Member

  Liittynyt:
  23.02.2012
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Välimuistien tyhjennys,data tyhjennys..lataa myös 1tap cleaner jolla saat tyhjennettyä kaikki ylim muistia vievät tai puhelimen omalla toiminnolla asetukset>tallennustila>vapauta tilaa..sekä

  asetukset>sovellukset>sovellusten hallinta>avaa kaikki ladatut yksitellen ja tyhjennä data ja välimuistit--jos nämä ei lisää tarpeeksi sisäistä muistia poista turhat playn sovellukset ja lataa ne vasta kun käytät niitä
   
 5. aldolase

  aldolase Member

  Liittynyt:
  17.10.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No nyt on sitten luuri rootattu ja Cyanogenmod 9(android 4.0) sisällä. Sovellusten tallennustilaa vapautu rutkasti kun enää ei oo valmistajan turhia ohjelmia viemässä tilaa ja cm on muutenkin senseä kevyempi ROM.

  En tehnyt vielä tota sd-kortin osiointia, mutta olen silti todella tyytyväinen. Puhelin tuntu nopeutuvan rutkasti ja nyt kaikki on tosi sulavaa. ICS on tosi jees. Roottaaminen ei ollut kovin vaikea homma ja netistä löytyy ohjeita(xda...), mutta siinä on todella pieni riski puhelimen brickaamiseen ja takuu menee, joten en ota mitään vastuuta jos joku tän viestin innoittamana menee oman puhelimensa roottaamaan.

  Nyt ei enää harmita se, että tulin ostaneeksi näin halvan puhelimen, kun ei tätä meinaa enää edes samaksi puhelimeksi tunnistaa :)

  Ja roottaamattomille puhelimille vielä semmonen vinkki että kannattaa hommata joku selain jonka välimuistin saa sd-kortille, esim. dolphinbrowser mini.
   
 6. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Ja kannattaa kokeilla myös sen ylikellotusta. Se nostaa puhelimen suorituskykyä jonkinverran. Se onnistuu esimerkiksi tällä ohjelmalla: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.CpuMasterFree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnR1dHUuQ3B1TWFzdGVyRnJlZSJd
   

Jaa tämä sivu